Hogy viszonyultok az idősekhez? Én sokszor úgy sajnálom őket.
De itt elek es ket evig dolgoztam az eu-ben szal nagyobb ralatasom van.
Mindenki meseli itt a torteneteit, de masik oldalrol is meg kellene nezni, h mi ujsag is van.
Ott az elverzos sztori, most mit vartok, h ott fog valaki folotte ulni?mikor van 4 nover kismillio emberre?
Akkor meg a pelenkazassal nem haladnak, akkor a paraszt azert fog ugatni, h a hozzatartozoja mar 2 oraja a szaraban fekszik.
Ezt a baromsagot meg egyszeruen nem hiszem el, foleg h ott se volt, h nem figyeltek ra.
Erre is millio pelda van, h meg van etetve aztan meg nem emlekezik ra, mert elfelejti.
Aztan meg beszel vilagba, h nem foglalkoznak vele.
Keves az ember ez van.
De ezt a legkonyebb, bejonni vasarnapi ebed utan egy fel orara es okoskodni, h mit h kellene.
De jo, h most mar kiderul, h delben is ott voltal.
Egyebkent mit varsz a mentostol?h ott uljon vele?es ha riasztjak mas helyre? Akkor meg a masik paraszt fog ugatni, h keson jottek ki, miert ott csoveztek es igaza is lesz, mert a mentosnek nem megorzes a feladata.
En azert kivancsi lennek mar, h melyik az a korhaz..talan utana tudok nezni, h miigaz ebbol.
Nekem általában jó tapasztalatom van, igaz, eddig egy vakbélműtét 17 évesen volt a legkomolyabb bajom.
Viszont egyszer volt olyan, pont a vakbélműtét után, hogy baromira kellett pisilnem, tök kába voltam, és egy csomószor megnyomtam már a gombot, de csak nem jött senki. A néni, akivel egy szobában voltam, odahozta nekem az ágytálat, pedig ha legalább 3 testnyílásából nem lógott cső, akkor egyből sem.
Meg olyan is volt, barátnőmet kísértem, ott volt egy néni, és várta a mentőt, hogy átvigyék máshova. Már szinte sírva könyörgött, hogy elmegy taxival, csak engedjék el. A nővér aláíratott vele egy papírt, hogy saját felelősségre távozik, barátnőmmel mi voltunk a tanúk.
24/L
56%-os nem tudom hol olvastad hogy délben is ott voltam, mert DÉLUTÁN van oda írva, ami nem dél. Nálam legalábbis.
De mindegy, rád inkább nem reagálok, mert látom csak kötekedsz.
Drága 14-es válaszoló, aki 2 évig dolgozott az eü-be! Sajnálom a betegeid, de komolyan! Leparasztozod a betegeket, meg itt fröcsögsz róluk. Pff. Gyönyörű vagy! :S
Arról meg nem a betegek tehetnek, hogy kevés a nővér, orvos. Emberként kell velük bánni. Vagy a saját rokonoddal is így bánnál?
Én nem értem miért a betegeken töltik ki, hogy sokat kell dolgozniuk. Amikor ennek tanultak, nem tudták mire válallkoztak? Most komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!