Hogy viszonyultok az idősekhez? Én sokszor úgy sajnálom őket.
Az ilyeneket sajnálom. Szegénykék, olyanok, mint a gyerekek. És tényleg, némelyikkel úgy beszélnek és bánnak, mint valami ronggyal.
Viszont van az a másik fajta öreg. Aki nagyszájú, nagy hanggal beszél, és mindig csak szidja a fiatalságot. Na, azokat nem tudom sajnálni. :D
20:18-nak szerintem te nem itt élsz. Az csak illúzió, hogy ha bevisz a mentő a kórházba, akkor meg vagy mentve. Leraknak a mentősök a folyosóra, és ha szerencséd van, akkor ellátnak.
Egyik barátom édesapját szívrohammal bevitték, és a folyosón halt meg, anélkül, hogy bárki ránézett volna. Megyeszékhely, Megyei kórház. De ez bármelyik kórházban előfordulhat.
ma 20:28
na, ez meg meg a másik nagy igazság!!!
"Jaja, persze.
Mert te tudod, h mit adtak neki meg mit nem.
Latom unatkozol es fantazialsz.
Melyik korhaz volt ez es melyik osztaly?"
Igen képzeld el tudom, mert egy házaspár is végig ott volt már reggel óta. És mikor odamentem délután, kérdeztem őket hogy a néni még most is ott van? Erre mondták hogy igen, de semmi nem evett és nem is ivott. Táska, pénz nem volt nála.
1. A mentősök le sem szrják az embert, csak odagurítják ahova meg van beszélve, és mennek tovább.
2. A nővérek detto le sem szrják
3. Az orvosok mégúgysem.
Szerintem édes mindegy hogy melyik kórház volt.
Köszi a haszontalan válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!