Anya nem szeretné, hogy raszta hajam legyen. Nekem ez rosszul esik. Mi lehetne a megoldás?
Nem tiltja, csak egyszerűen látom az arcán, hogy nagyon nem helyesli. Szerinte raszta hajuk csak a füveseknek van. Hiába próbáltam meggyőzni...
Nem akarom, hogy ilyen arcot vágjon majd ha lesz rasztám... Miért nem támogat? Én ilyen vagyok és kész. Én se vágok fura arcot azért, mert neki barna haja van...
Mit tehetnék?
16/L
Középsuliba?? Itt nem foglalkoznak azzal, hogy ki hogy néz ki. Pedig Budapest egyik legjobb gimijébe járok. A lényeg, hogy tanuljunk...
Ki mondta, hogy annyira nőies akarok lenni? Annyira lennék nőies, mint most. Inkább laza a stílusom. Magassarkút, csőgatyát, stb társait viccből se venném fel :)
Nekem kifejezetten tetszik a raszta haj, pedig nem vagyok mai csirke (31).
Anyudnak mondd el, hogy ezt még fiatalon akarod kipróbálni, ha egyszer konszolidált, két gyerekes, házas, középvezető leszel ( ;D) mégsem csináltathatod meg.
A rövid haj meg kifejezetten nagy divat idén.
Nyáron voltam esküvőn, ott pl. egy lánynak nagyon szép, fenék alá érő raszta haja volt, ebből csináltak neki egy olyan szuper kontyot, hogy az állam leesett.
:)
Aki szerint nem lehet ápolni, az meg simán csak egy tudatlan őskövület. :DDD
Majd ha látja anyud, hogy ettől nem lettél füves, meg mennyit kell ápolni, gondozni, hogy igazán szép legyen, szerintem meg fog békélni vele.
Sokat úgyse tud tenni, ha már egyszer megcsináltatod a fodrásznál.
"És nem kamaszkori hóbort, végre megtaláltam önmagam."
Inkább fogalmazz úgy, hogy most ebben találtad meg, aztán eltelik pár év, és másban találod, és ez így van jól. Az sem igaz, hogy te ilyen vagy és kész, hanem most ilyet szeretnél és kész.
Szerintem te is pontosan érzed, hogy a raszta hajnak van egyfajta "lázadó" üzenete a világ felé. Anyukádnak elsősorban nem azzal van a baja valószínűleg, hogy esztétikailag nem tetszik neki a raszta haj, hanem a társadalmi üzenettel. A barna egyenes hajnak nincs ilyen társadalmi üzenete, ezért nem egy kategória. Ha anyukád punk vagy emo lenne, és ez látszana a haján, az lenne kb. egy kategória.
Fiúként pedig azt tudom mondani, hogy az ilyen "lázadó" rasztás lány ismerőseim közt vannak normális, értelmes, jó fejek, meg vannak idétlen semmirekellők is, de abban megegyeznek, hogy nőként nem jönnek számításba. Biztosan van, akinek ez tetszik, szerintem viszont egyáltalán nem nőies.
Én bírom a rasztahajat, nagyon tetszik :) Unokatesómnak is az van, az ő példájából tanulva azt tanácsolom, hogy ápold!! Ő ezt nem teszi, és így tényleg igénytelennek néz ki. De ha szépen behorgolják, és megfelelően ápolod, akkor lefogadom, hogy nagyon szép hajad lesz. :)
Bocs, ez kicsit off volt. Anyuddal nem tudom mit kezdj. Csináld meg a hajad, és mutasd meg neki, mennyire jól érzed magad benne, és hogy mennyire jól áll,, szép tud lenni, stb. Egy idő után biztosan megenyhül.
Fiatalság, bolondság :)
Mikor éljen az ember, ha nem fiatalon?
Nekem is volt felnyírt, lila hajam, meguntam, felnőttem, most középhosszú barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!