Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya nem szeretné, hogy...

Anya nem szeretné, hogy raszta hajam legyen. Nekem ez rosszul esik. Mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés

Nem tiltja, csak egyszerűen látom az arcán, hogy nagyon nem helyesli. Szerinte raszta hajuk csak a füveseknek van. Hiába próbáltam meggyőzni...

Nem akarom, hogy ilyen arcot vágjon majd ha lesz rasztám... Miért nem támogat? Én ilyen vagyok és kész. Én se vágok fura arcot azért, mert neki barna haja van...

Mit tehetnék?

16/L

2011. dec. 4. 14:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem csodálom, ha fura képet vág. Fiúknak is borzalmasan áll ez, de ha nekik nem tetszik levágatják és kész, de te lányként mit csinálsz?

Anyukád gondolom egy értelmiségi, jó megjelenésű nőt szeretne látni, ebbe a megjelenésbe pedig a raszta haj nem tartozik bele.

Hidd el, nem fog szebb arcot vágni, mert nem tetszik neki. Inkább az a meglepő, hogy ez neked ekkora probléma. Mármint először azt hittem, hogy nem engedi és a meggyőzésben kérsz segítséget, de igazából az érzései zavarnak.

Annyit tudsz tenni, hogy nem csináltatod meg és elhiszed neki, hogy ez egy kamaszkori hóbort, ha később is nagyon szeretnéd, akkor pedig elviseled, hogy húzza a száját.

2011. dec. 4. 14:07
 2/19 A kérdező kommentje:

Szeretem anyukámat és foglalkozok az érzéseivel... Nem tilt nekem semmit sem.

Különben van egy ismerősünk, aki ügyvéd, és raszta... :)

És nem kamaszkori hóbort, végre megtaláltam önmagam.

2011. dec. 4. 14:09
 3/19 A kérdező kommentje:
Várni meg nem akarok a megcsináltatással, mert ebben a hónapban féláron csinálja meg egy profi...
2011. dec. 4. 14:10
 4/19 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem reagálni a levágásosra.

Ki lehet bontani a rasztát :))

2011. dec. 4. 14:11
 5/19 anonim ***** válasza:

azért mielőtt megcsináltatod gondold el, jól állna-e az arcodhoz, stílusodhoz, a suliban nem szólnának-e be a tanárok, szalagavatón pl. kifejezetten érdekes lenne a raszta haj.

ezen kívül, ha anyukád nem helyesli, döntened kell, hogy megéri-e minden nap a rosszalló tekintet. ha úgy gondolod és úgy ismered, majdcsak túlteszi magát rajta, és nem lesz belőle nagyobb balhé, ha már régóta vágyad a raszta haj, és kapsz rá pénzt a szüleidtől, akkor viszont csináltasd meg:)

mondja ezt egy 18 éves, 15 éves kora óta nyaranta zöld hajú lány:)

2011. dec. 4. 14:11
 6/19 anonim válasza:
36%
Anyukádnak nincs igaza, mert nemcsak a füveseknek, de MINDEN IGÉNYTELEN majomnak olyan haja van.
2011. dec. 4. 14:13
 7/19 A kérdező kommentje:

Nyáron dolgoztam, szóval van nem is kevés pénzem, mindenképp saját pénzből csináltatom :)

Veszekedni nem fog érte, csak nem akarom, hogy esetleg szégyelljen.. Mások véleménye nem érdekel.

8/19 A kérdező kommentje:
6.: miért is igénytelen? Mert behorgolják, és akár naponta is lehet mosni?:D
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor ez már inkább lélektani kérdés. Neked kell döntened. Esetleg megkérdezhetnéd róla őt is, hogy szégyellné-e. Szerintem a nőiesség a probléma.
2011. dec. 4. 14:14
 10/19 anonim ***** válasza:
az lehet, hogy nem érdekel mások véleménye de engem pl. kirúgásaal fenyegettek a zöld hajért
2011. dec. 4. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!