Eltuloztam volna?
Én nem adok neked igazat.
Ugyanis nem volt logikus a viselkedésed, de ahogy te is mondtad mindenképpen túlreagáltad.
Ahogy magam elé képzelem a jelenetet lett volna alkalmad megelőzni a sétafikát, ha már ennyire nem bízol meg anyósékban.
És gondolom sírt már a gyermeked akkor is amikor veled volt. Persze az anyai ösztön?
Úgyhogy amint teheted kérjél tőlük bocsánatot. Még akkor is ha hibáztak volna, mert azt nem gondolhatod, hogy rosszat akarnak a fiúk gyermekének.
Koszonom a valaszokat! Eggyet ertek, utolso valaszolo, ezert is volt a buntudat. En nem szidtam az anyosom, pedig sokan itt leorditottak a fejem, meg ujabb kerdeseket irtak ki, hogy miert gyulolkodunk, meg ilyesmi. En nem gyulolom az anyosom, csak megmondtam neki, hogy legkozelebb ne vigye ugy el a szomszedba meg nem tudom en, hova a gyereket, hogy nem szol, es azt sem tudom, merre vannak, mi tortent, miert nem jonnek mar. Az volt a baj, es engem az bantott, hogy nem higgadtan mondtam, hanem mergesen, es ezzel megbantottam az anyosom. Vegul is igaza van az egyik valaszolonak, hogy inkabb szerettem volna a szivem kionteni, tanacsot kerni, de NEM az volt a szandekom, hogy az anyosokat szidjam. Mostanra mar elsimultak a dolgok, sajnalom, ha itt valakit is megbantottam a tortenetemmel.
Meg annyit szeretnek hozzafuzni a dologhoz, hogy azok, akik itt a legtobbet papoltak a toleranciarol, meg ilyenekrol (bolhabol elefant, stb), pont azok voltak a legagresszivabbak, legtamadobbak...milyen furcsa,"bort iszik es vizet predikal"... sokmindenkere illik itt, ugy latom...
Én írtam a bolhából elefántot.
Az én anyósom sokkal nagyobb szemétségeket csinált már velem, mégis megvédem bárki előtt, mert a párom anyja.
És nem írkálok vele kapcsolatos kérdéseket, még névtelenül sem.
Agresszív volnék? Nem hiszem.
Amúgy örülök, hogy helyrejöttek a dolgaitok. Kicsit hamar kiborulsz, kellenek az ilyen esetek, hogy edzettebben viseld, ha valami KOMOLY problémád lesz.
Ezt is rosszul látod kedves kérdező!
Most direkt még egyszer átnéztem a válaszokat, vannak mindkét oldalon keményebb és puhább reakciók. Persze érthető, hogy neked azok tűnnek durvábbnak, amelyek nem neked adnak igazat.
Én mint kívülálló azért sem adtam neked igazat, mert az acsarkodás rombolja a kapcsolatainkat.
Anyósod joggal gondolhatta, hogy ha már egyedül hagytad a gyerekedet (vagy az ő gondjaira bíztad ) akkor nyugodtan átviheti mondjuk a szomszédba eldicsekedni az unokájával.
Azzal, hogy ledorongoltad, a felelősségérzetét kérdőjelezted meg. Utána megpróbált hozzád közeledni, de te ügyan úgy folytattad ahogy előtte. Nekem ezek ütán az lenne a meglepő ha nem sértődött volna meg.
Különben meg úgy látom, hogy a mi fiatal szülök közt DIVAT, elkényeztetni a gyerekeiket.
Mikor a lányom óvódás lett a feleségem azt mondta az óvónőnek, hogy nyugodtan üssön rá a gyerekünk fenekére, ha az nem akar érteni a szóból. Ezt csak azért írtam le , mert megnézheted a mai gyerekek nagy része milyen mentális problémákban szenved. Ez a túlzott féltés, elkényeztetés következménye.
Ugyan a kérdésre nem adok választ de nem bírom hogy ne írjak!
Kapásból úgy kezdem: TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! Mert vannak, bár elég ritkák!
Az én anyósom olyan jó fej, hogy mind 3 fiát elüldözte otthonról, holott a családban van két majd 150 nm-es ház a mki családostul élhetne. És tudjátok miért? mert állítólag az összes meny Qrva, pénzéhes, kihasználos, lusta, nem ért semmihez stb. Ebben csak két dolog a ciki: 1 ezek a vélemények a nők bemutatása elött születtek 2: ha így is lenne akkor sincs semmi köze hozzá hogy a 30 éves fia kivel kavar. Azt elvárja hogy ugyanez a 30 éves fia leadja neki a fizut, amit majd ő beoszt neki. És tényleg azt gondoljátok hogy az ilyen normális? Kijelenti hogy kitagadja a gyerekét az örökségből, mert neki nem szimpi a felesége? az unokája anyja? és az unokáját se szereti!!! pedig a vére!!! hát az ilyen nőt védje a vacogós cápa!
Ettől függetlenül mindíg a férjem mellett tartok ki, mert nekem ő az első, de ezek után én kerülöm mint a forró kását, mert ha ő nem kíváncsi rám, meg a gyerekemre, én nem fogok csak azért megalázkodni, mert ő a nagyi meg anyós. és nem vagyok elkényeztetve, esély sem volt rá a családomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!