Eltuloztam volna?
szia!
Az anyja vagy , persze hogy megijedsz, hogy hol a gyerek! Első körben azt mondom , érthető, hogy feljebb emelted a hangodat , hiszen sok gyerek tűnik el , még akkor is ha az anyuka 3 másodpercre másfelé néz. Másfelől ezt a dolgot mielőbb rendezni kellene. Tudom , lehet az is benned van , hogy "miért pont én kezdjek el "udvarolni"? De van egy szép magyar mondás, hogy "okos enged...". Menj el hozzájuk vagy hívd át az anyósodat és mondd el egy kávé vagy tea mellett, hogy sajnálod hogy így felemelted a hangodat; de értsen meg egy picit. Egyszerre csak eltűnik a szemed elől a gyerek , és azt se tudod merre van. Nagyon köszönöd, hogy foglalkozik vele, jól is esik; csak annyit kérsz, hogy legközelebb ilyenkor szóljon neked, hogy tudd, biztonságban van a baba. Ennyi :)
Szia!Még szép,hogy rászóltál!Mi az,hogy kérdezés nélkül fogja,és visszi a babát?Minden normális érzésű édesanya ezt tette volna ami te!Én lehet még be is olvastam volna rendesebben neki mind Te!De jól tetted,neked van igazad!
Hagyd őket duzzogjanak,ne törődj velük!Elöbb jönnek hozzád mind Te hozzá!6 hós baba édesanyja
Miért hívogatod őket,igazad volt nem?Dehogynem.
Majd jelentkezik anyósod ha akar ha nem,akkor nem.Ha békülni akar akkor majd hív Ő és elnézést kér.
Elvégre is Ő csinált neked nem tetsző dolgot,jogosan szóltál neki.Egy anya mindig tudja,hogy hol a gyereke.Ezzel csak az nem foglalkozik akit nem érdekel a gyereke.
Hagyd a fenébe a dolgot ne foglalkozz vele.
Én megértelek!
Az én anyósom olyan hülye, hogy eljött 5 napra "segíteni" mikor megszületett az unokája de mikor belépett az ajtón már köhögött. Azt mondta, hogy ááá ő nem beteg. Aztán 2 nap múlva szerintem már lázas is volt egész nap köhögött meg fújta orrát, tüsszögött de nem ment volna haza! Én nem akartam neki kerek-perec így megmondani, hogy haza kéne menni csak utaltam rá de letagadta, hogy beteg azt állította, hogy ő tavasztól őszig ezt csinálja. Na persze, én még sose láttam. Miután elment végre, 3 nap múlva én is beteg lettem, 10 nap múlva a baba is. 1 hónapra elintézett minket és gondolhatjátok, hogy örültem amikor antibiotikumot kellett szednie a 3 hetes babámnak. Vírusos torokgyulladás. Mondanom sem kell, hogy semmit nem tudott segíteni mert a gyerekhez nem engedtem nyúlni, sőt szinte végig a szobájában voltam vele.
Ezzel csak azt szerettem volna mondani főleg az első válaszolónak, hogy igenis vannak hülye, felelőtlen anyósok akiktől jobb távoltartani a gyereked.
Szia!Sokszor mondogatják,hogy az első gondolat -a Te estedben az első reakció- a helyes.Gyakran megesik,hogy az ember hirtelen feldühíti magát és bumm,robban :) de aztán minden elcsendesedik.Most már eltelt egy kis idő az eset óta,talán anyósod is értékelte magában a dolgokat és rájött,hogy picit hibázott.
Kicsit engeszteld ki,biztosan nem esett jól szegénykének a lecseszés....aztán minden mehet úgy,mint régebben,nem?!
Egyébként néha nekem is nehézkesen megy anyósommal- ezek generációs különbségek- és olykor-olykor én is csúnyán szólok hozzá,de utólag megbánom...Szégyenlem is magam,de ha a kicsimről van szó....gondolom Te is tudod! :) Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!