Eltuloztam volna?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 13:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem igazad van. A te gyereked, érthető, hogy aggódsz miatta és ilyenkor hirtelen felmegy a pumpa.

Menj le hozzájuk és vigyél egy kis süteményt vagy valamit. Kérj elnézést, és mondd meg, hogy hirtelen vagy mostanában amiért elnézést kérsz, és nem akartál ennyire durva lenni, meg is bántad. Csak megijedtél a pici miatt, nehogy baja essen.

MIndenképpen elnézést kell kérned, mert ha veszekedésben nő fel a gyerek nem szeretetben az nem tesz jót. Nekem sem tett jót, szóval tudom...

2009. máj. 14. 14:44
 12/50 anonim válasza:
53%

Ki az az okos aki lepontozza szinte az összes választ amiben igazat adunk a kérdezőnek?

Talán egy anyóspajtás?

Jó, hogy én is le lettem szavazva...mert hülyének és felelőtlennek nevezem azt az embert aki miatt beteg lett az újszülött gyerekem?!

2009. máj. 14. 14:56
 13/50 anonim ***** válasza:
63%

Ne rágd magad ezen! Ő is anyuka, tudnia kell(ene) min mentél keresztül amikor kerested és nem láttad a babádat!!Neki kellen elnézést kérnie amiért így rádijesztett!!!

Nem kell neked "udvarolni" neki, csak azért mert ő a nagymama. Igenis kapjanak észbe a "kedves, okoskodó" anyósok, hogy nem minden úgy történik ahogy ők akarják.Most nekik is kell adott helyzetben alkalmazkodni hozzád,hozzátok!

Tiszteletr a kivételnek,biztos vannak nagyon bűbájos anyósok csak sajnos én még nem találkoztam ilyennel.De nagyon irigylem azt akinek ilyen anyós jutott!

Sajnos én azt tapasztalom, hogy a legtöbb anyós, nagymama, azt hiszi, hogy mindent megtehet anélkül,hogy szólna, jelezne az édesanya felé, hogy mégis mit szeretne.Azt kellene megérteniük, hogy az anyuka (pláne ha az első babája)adott esetben sokkal jobban aggódik a gyerekéért mint ahogyan ők azt gondolják.És most nem feltétlenül arra gondolok, hogy mindentől féltik a gyereket, hanem arra, hogy igenis ő az anyja a babának és tudja, hogy hová,mikor,kivel megy a gyereke!!!

Az én anyósom is azt szajkózza folyton,hogy nem eszi meg a gyereket ha vele van! Hát velem is csinált hasonlót, én azóta nem adom a kezébe a babát!Csak akkor lehet nála ha én vagy a férjem a közelében vagyunk!!

Most lepontozhattok,nekem ez a véleményem.Igenis rakd helyre a "kedves" mamát, még most az elején!

2009. máj. 14. 15:16
 14/50 anonim ***** válasza:
71%

Én a gyerekemért bármikor ölni tudnék.

De nem egy vadidegen vitte el hanem a nagymamája sétálni.

Te rémeket látsz ?

Természetes h félted a gyereked akkor viszont legyél mindig a közelébe.

2009. máj. 14. 15:35
 15/50 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem érthető h kiakadtál, de nem biztos h meg kell bántani ezért ha mint mondod még segíteni is szokott. Én úgy gondolom világosan határozottan de nem bántóan is meg lehet mondani mit szeretnél és mit nem. Elvégre a férjed anyja akit alapvetően nem utálsz, és aki imádja az unokáját.
2009. máj. 14. 15:48
 16/50 anonim ***** válasza:
77%

Sztem ezt a kérdést sokkal inkább azért írtad ki, hogy valakinek kiöntsd a lelked.

És ez érthető, nyugodtan :)

Am kb a második válaszoló már leírta a megoldást. Megijedtél, mérges voltál, leosztottad, jól tetted. Neki rosszul esett, békülni akart, nem sikerült most duzzog.

Tehát ha ő is jóvá akarta tenni, amit akkor csinált, és már te is megbántad, h leosztottad, akkor minden rendben, tényleg érd el vhogy, ha mást nem gyalog, igyatok egy teát, és meséld el neki, h te milyen anyatigris vagy és h ne haragudjon mámegno. Ez nem "udvarolás" csak két értelmes ember tárgyalása. Ő most nem fog keresni, mert a békülést is elutasítottad, gondolja elég volt belőle.

Jobban is fogod érezni magad, ha megbeszélitek.

2009. máj. 14. 16:03
 17/50 anonim ***** válasza:
62%
Hihetetlen milyen nagy ügyet tudnak csinálni az anyukák az ilyen egyszerű dolgokból, az ilyen gyerekek lesznek nagykorukban anyámasszony katonái.
2009. máj. 14. 16:07
 18/50 anonim ***** válasza:
46%

És ki az, aki lepontozta az összes választ, ahol nem álltak a kérdező pártjára?

Speciel én sem értek veled egyet, túlságosan túlliheged ezt a dolgot, és szerintem érzed is, mert különben nem lenne lelkiismeret furdalásod.

Szinte minden embernek akad problémája az anyósával, de az már intelligencia kérdése, hogy ki hogyan reagálja ezt le. Mi az, hogy a férjed édesanyjával ilyen csúnyán mersz beszélni?? Kérjél tőle bocsánatot, és egyúttal elmondhatod, hogy abban, hogy csúnyán szóltál, bűntudatod van, viszont kéred arra, hogy máskor szóljon, ha a kicsit el akarja vinni messzebbre. Ennyi.

Tényleg olyan nehéz jó kapcsolatot kialakítani az anyósokkal? Kettőn áll a vásár! Mindenkinek vannak hülyeségei, miért nem lehet toleránsabbnak lenni egymással?

Mielőtt valaki megkérdezné: nekem is van anyósom, vitánk is volt, mégis meg tudtuk beszélni.

2009. máj. 14. 16:07
 19/50 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo: mi az hogy "mi az, hogy ilyen csunyan mersz beszelni..." ? Miert szerinted mit mondtam olyan nagyon csunyat? Nem a szavakban volt a hiba, inkabb az, amilyen hangnemben mondtam. Igen, sajnos tullihegem a gyerek korul levo dolgokat, tul sok szakad a nyakamba, biztos ezert vagyok ilyen neha...
2009. máj. 14. 16:17
 20/50 A kérdező kommentje:
Egyebkent en tolerans vagyok mindenkivel, mindig az is voltam, talan pont mostanaban robbanok, mert sokminden felgyult bennem, sok gozt sokszor nem engedtem ki, es az elso baba, ugyhogy szerintem ez is az okok okozoja...hat remelem elfelejtjuk, bar o eleg sertodekeny, ki tudja, meddog duzzog.
2009. máj. 14. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!