Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ezek után? Jól tettem vagy eltúloztam a dolgot? Az van hogy tegnap voltam a barátomnál, és bekukkantottam a szekrényben, volt ott egy fénykép megfordítva.
Megkérdeztem ki az, hazudott hogy az anyukájának a tesója. De láttam hogy hazudik. Aztán azt mondta hogy valaki, nem mindegy az. Fogtam eltéptem, és odamentem a barátomhoz és pofon vágtam.Ő olyan ember hogy tudom hogy, volt egy két balhéja, ilyen verekedés, és miután pofonvágtam elkezdett sírni.
Nagyon félek hogy megbántottam ezzel. Mondta hogy őt még soha nem ütötte meg senki.
Szerintetek jól tettem?
Mindkettőt azt hogy eltéptem és azt hogy odaütöttem.Nagyon rosszul esett hogy ott van, ha ellett volna rakva nem érdekelt volna, de ott volt kirakva csak a hátulja látszott.
Mit turkálsz a szekrényébe???! És még te vágod pofon??? El volt téve, le volt fordítva. Nem tök mindegy, hogy ki az, veled van, nem? Mellesleg ha nekem tépte volna szét valaki egy számomra fontos fényképet, tuti, hogy én csaptam volna oda először...
És egyébként 30N
kérdés, hogy ti mennyi ideje vagytok együtt... ha már több hónapja, akkor illett volna megszabadulnia az ilyen emlékektől.
ha csak néhány hete, akkor nem volt teljesen jogos a viselkedésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!