Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan előfordulhat, hogy kiábrándulok valakiből egy fénykép alapján?
Van egy fiú aki tetszik. Megtaláltam egy közösségi portálon, és olyan idióta képei vannak fent, hogy rossz őket megnézni.
Ha ettől elmegy a kedvem a fiútól az gáz?
Nálam ez akkor van ha csak fellángolásról van szó.
Sokszor én sem hittem el, csak utólag értettem meg, hogy valóban nem volt igazi szerelem.
Hát ez van.
Én is voltam így sokszor és kényelmetlenül is éreztem magam, hogy biztos nagyon felszínes ember vagyok meg nem tudom... de egyébként tény és való egyeseknek olyan előnytelen és idióta képeik vannak, hogy az elképesztő. A leghelyesebb pasiból is ki lehet ábrándulni kicsit ha olyan képe van fent.
azt mondta h csak tetszik neki,nem azt h szerelmes!
am előfordulhat h mást mutat a kép, mint amit te látsz.. ha találkozol vele, és még mindig tetszik, akk semmi gáz... am vannak olyan emberek akik élőbe "szebbek", mint a képen.
nem tudhatod, neki mit jelentenek ezek a képek.
a kép torzít
tehát: igen gáz, ha ez alapján ítéled meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!