Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl gyorsan kiábrándulok. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl gyorsan kiábrándulok. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon utálom ezt a szokásomat és küzdök ellene. Azt hiszem az a fő baj, hogy ha valaki túl közel kerül hozzám akkor én rögtön eltaszítom magamtól. Van valaki, aki került más ilyen helyzet(ek)be? Hogyan változtassak rajta maradandóan?
2009. okt. 24. 21:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Ez engem is érdekelne, mert rám is stimmel. Amint eljutnánk arra a pontra, hogy már-már összejönnénk hirtelen megszakítok vele minden kapcsolatot és soha többé nem beszélünk...
2009. okt. 24. 21:21
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

nekem szintúgy ugyanez a problémám van.

jártam már egy csomó helyes, aranyos jófej fiúval, de amikor már épp szerelmes lehettem volna, egyszerűen bekattantam, és szakítottam. vagy csak simám nem kerestem többé.

de miért van ez??? 18 éves lány vagyok, és még nem volt semmilyen komolyabb kapcsolatom..

2009. okt. 24. 21:37
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
egyébként, az is lehet, hogy nem vagyunk érettek egy komolyabb kapcsolatra? kötődés,szex miegymás..
2009. okt. 24. 21:38
 4/19 anonim ***** válasza:
85%

Remek, akkor már hárman vagyunk, alapítsunk klubot!

19/F

2009. okt. 24. 21:38
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Hát ami azt illeti, meglehet. Ugyanis én nem vágyom szexre, csupán ölelni akarok valakit néha, úgy magamhoz szorítani és ennyi.

19/F

2009. okt. 24. 21:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Micsoda kis csapat gyűlt itt össze :P Am. 15/L vagyok :) Segítsetek RAJTUNK xD
2009. okt. 24. 21:47
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

Adójuk 1%-ával támogassa a félénk nyuszikat! :)

19/F

2009. okt. 24. 21:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is voltam igy. Egy fajta gátlásosság. Meg az is, hogy nem gondoltam végig: tetszik-e tényleg, el tudnám-e képzelni magam mellett hosszú távon, milyen a természete, van-e benne olyan ami idegesit, ki tudok-e kapcsolni mellette, vagy hogy milyenek vagyunk kivülröl stb...

Rájöttem arra, hogy ha kötetlenül és zavarmentesen tudunk dumálni akkor az jó. Ha nem elég óvatos és nem ad szabadságot, eröszakos, túl kezdeményezö és nem figyeli az apró rezdüléseimet, akkor rögtön, -vagy két hét vagy két hónap- múlva vége.

Ha a srác majd elolvad és szerelmesem néz de nem provokál hanem kivár de majd beledöglik csak azért tartja magát, nehogy észrevedd, akkor jó nyomon vagy.

Azért ne felejtsed el azt sem, hogy táplálni kell a szerelmet, adni és utána kapni...

Ha megfelelö pasit találtál és ö is úgy gondol rád akkor az érzelmeidet neked kell stimulálni, nehogy megint kialudjon az a finom kis tüz ami belül bizserget (de ne arra gondolj folyton, hogy mikor unod meg, mikor változnak az érzelmeid, érzel-e még valamit, ne analizáld magad!) Minden találkozásnál figyelj és jegyezz meg pár nagyon kellemes dolgot, miközben teljesen átadod magad a kellemes hangulatnak és nem fogod vissza a mosolygást (söt).

Keltsed fel magadban a szerelmet, hozz elö róla apró részleteket ezekböl. Gondolj rá nap közben tudatosan, és vágyakozz -az ölelésére, ahogyan rádnéz, arcodat simitja, stb-!

Lehet olyan ember iránt is érzelmeket szitani magunkban, akire nem is gondolunk "ugy". Ki is lehet próbálni:) aki már nem szerelmes a "valakijébe" az is, csak az már nehezebb, mert már ismeri.

2009. okt. 24. 21:54
 9/19 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm a válaszodat :))) Csak még az a probléma, hogy, amikor tetszik egy fiú de úgy igazán, akkor éjjel-nappal rá gondolok és talán e miatt van, hogy a sok ábrándozás miatt alkotok egy téves képet a fiúról, aztán csalódok...
2009. okt. 24. 23:37
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

Én szívesen ölelkezem bármelyikőtökkel...van bnőm és nem csalnám meg,szóval messzire se mennénk el,csupán sok sok ölelés xD :D

Am konkrétan nem tudom miért lehet ez...szimplán valamiért gátlásosak vagytok...talán féltek attól,ha valakihez közel kerülsz,akkor azzal minent meg kell osztani,de szakítás után már sak rajta áll,hogy visszaéljen az ilyen 'titkos adataiddal'

Szóval én ezt gondolom... f/16

2009. okt. 25. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!