Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl gyorsan kiábrándulok. Mit lehet ezzel kezdeni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon utálom ezt a szokásomat és küzdök ellene. Azt hiszem az a fő baj, hogy ha valaki túl közel kerül hozzám akkor én rögtön eltaszítom magamtól. Van valaki, aki került más ilyen helyzet(ek)be? Hogyan változtassak rajta maradandóan?2009. okt. 24. 21:18
11/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod... van benne valami :)
2009. okt. 25. 10:50
12/19 anonim válasza:
Szerintem szimplán azért van,mert nem jó emberekkel kerülsz össze. Mondtad,hogy sokat ábrándozol..ha az ábrándjaidnak a valóságban is megfelelő fiút fogsz találni,nem fogod eltaszítani,és akkor is 0-24ig rá fogsz gondolni,ha csak 1-2 napig van távol. Tapasztalat,én is így voltam vele sokáig mint te. (19/L)
13/19 A kérdező kommentje:
köszi :) <3 megnyugtattál
2009. okt. 26. 16:10
14/19 anonim válasza:
Nekem is ezvolt a problémám régebben..
összejöttem egy sráccal, az elején jo volt minden. gyönyörű 2 hét. 3.héten rámjött vmi hogy nekem ez már nemjo. 4.héten ürügyet kerestem hogy hogy szakitsak vele. és ennyi. 1 honapnál tovább nem volt semmi.
aztán még a nyáron megismerkedtem a jelenlegi párommal. és őt hamar közel engedtem magamhoz... szóval nem volt hosszu ismerkedés stb. 2.találkozáskor már csókoloztunk,és ugy ismertük ki a másikat,hogy már együttvoltunk, és tudtunk a másikhoz alkalmazkodni.
Nekem ez bevállt.azóta is nagyon boldogok vagyunk együtt. kivánom hogy nektek is összejöjjön:)
16/L
15/19 anonim válasza:
Most olvasok egy könyvet, a szorongás alapformáit, Fritz Riemann írta. Ebben a szkizoid típus pont olyan jeleket mutat amiket ti írtok magatokról. Érdemes elolvasni, mert ha erről van szó, ez akkor egész életetekre el fog kisérni titeket, és nem árt tudni hogy mitől van, és hogyan lehet ellene felvenni a harcot.
16/19 anonim válasza:
az a gáz csajok hogy túl sokan vagyunk/tok ezzel és kevés a fiú aki képes ezzel megbírkozni. én is ilyen voltam, ameddig rá nem találtam a mostani barátomra. ez egyfajta taktika amit csinál: keveset ad magából egyszerre, így nem unom meg, ha a szerelem nemis kötne hozzá akkor legalább a kiváncsiság. de hálisten szerelem is köt (:
17/19 anonim válasza:
nekem is ilyen bajon van...annyit gondolkozok róla hogy előbb-utóbb megunom..:S
18/19 A kérdező kommentje:
hú :D hát ez tényleg nagyon jó :D nézem az embereket és már kezdem azt hinni, hogy szinte egyedül vagyok a gondommal de ezek szerint nem :) Nem tudom, hogy mi lesz, de én nagyon szeretnék már egy olyan fiút, akit nem unok meg és végre járhatunk :) dejó lenne :P
2009. okt. 27. 21:20
19/19 anonim válasza:
20:59 vagyok. Na én épp most dobtam a pasim emiatt.-.-" :S
szar érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!