Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fénykép árulkodik?
A barátnőm hívta fel a figyelmemet a képre, szerinte mindegyiken az rí le hogy a barátom már nem szeret.
Közös képeket készítettünk a barátommal a kiránduláson, én símulok hozzá, átölelem a derekát,szorosan fogom és teljesen felé fordulok.
Ő viszont elfordul tőlem, csak az egyik kezével ölel a másikkal a nadrágja korcár fogja.
Én mosolygok a kamerába , ő csak hunyorítva bámulja a tájat, mikor kérdezetm hogy figyeltél- persze,ez volt a válasz.
szerintetek szeret még?Mert egyre jobban azt érzem nem.
Mesél egy ilyen kép?
Igenis árulkodik! Testbeszéd a neve!
Még ha nyűgnek is érzitek ezeket a fotókat, annyit sem ér a barátod/nőd nektek, hogy egy másodpercre mosolyogjatok?
Oké akkor, amikor már órák óta nyaggatod a fotókért!
Jah, és ne beállított fotókat nézzetek, hanem spontán, mások által csinált "lesifotókat"!
a pasik nemigazán szeretik ezt, ha a képeken olyan bújós-mackósak, pláne ha ezt a csaja ki is teszi közszemlére. keménynek akarnak tűnni, és ehhez nemtartozik hozzá az átölelem a csajom, és orrba szájba puszilgatom a képeken.
az pedig h a tájat figyeli.....:D hátistenem....én sem szeretek pont a kamerába nézni, egyrészt mert zavar a vaku és ha belenézek mindig hunyorgós képek készülnek rólam, másrészt meg mert csakúgy..:D
sztem ez tök hülyeség, nehogymár ebből szűrd le h nemszeret. sztem ezt felejtsd el.
Igenis árulkodik. Egy hónapja szakitott velem, már nem szeret eléggé.
Vigyázzatok ,ne járjatok ugy mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!