Eltuloztam volna?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 13:55
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
54%

Én honnan tudjam, hogy mit szóltál olyan csúnyát?? Te írtad, hogy durván beszéltél az anyósoddal, én csak erre reagáltam. Szerintem nem szabad senkivel csúnyán beszélni, pláne nem a párod édesanyjával, és pláne nem azért, mert elvitte a gyerekedet egy körre, aki mellesleg az unokája.

Jaj, én meg fogok őrülni, ha ilyen menyem lesz, már előre félek....

2009. máj. 14. 16:23
 22/50 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kédező! Ha véletlenül édesanyád tette volna azt, amit ez a "gonosz anyós", őt is leordítod?

Megáll az eszem ezektől az írtózatos nagy problémáktól!

2009. máj. 14. 16:30
 23/50 A kérdező kommentje:
Eggyaltalan elolvastad amit irtam mielott valaszoltal? Egyebkent meg te beszelsz inteligenciarol...
2009. máj. 14. 16:30
 24/50 A kérdező kommentje:
En nem mondtam, hogy gonosz az anyosom. Es a kerdes teljesen masrol szol. Szoval ne tamadjatok le, inkabb olvassatok pontosabban a kerdest, a kommentet, amiben elmondtam, hogy mi tortent. Ha meg nem tudtok normalisan valaszolni, akor inkabb ne is irjatok ide, mert nem veszekedni tettem fel ide a kerdesemet, hanem azert, hogy tanacsot kerjek.
2009. máj. 14. 16:35
 25/50 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom mit képzelnek egyesek magukról.Én a kérdezővel értek egyet, igazad volt, ne foglalkozz az anyóimádó igazságtalan emberekkel.Persze nekik biztos szerencséjük van, mert gondolom felelőségteljesebb anyóst fogtak ki mint te.Ne aggódj anyós miatt,egy életen át nem duzzoghat, hisz ő jár rosszul, mert akkor ritkábban látja az unokáját.És még annyit, hogy szerintem egy anyósnak joga szó nélkül elvinni a gyereket.Kapjon már a fejéhez,és ne ő duzzogjon, hisz ő provokálta ki belőled azt, hogy így szóltál hozzá.Ő is ezt tette volna, ha a kisfiát elviszi annó annak idején az anyós!
2009. máj. 14. 16:38
 26/50 anonim ***** válasza:
62%

Tyűűűű.... a sok anyósjelölt :)

Én megértem ezt az anyukát. Gondolom , az is aki valóban nevelni szeretné a gyerekét, és odafigyelni rá :)

Tegye fel a kezét az , aki nem hall olyasmikről, hogy csak 5 másodpercre nézett el az anyuka , és már fogták, vitték a gyerekét. Azóta is keresik. Ez az anyuka nem azt írta, hogy nyávogott egy sort , mert az ő pici gyereke és ez a h.le anyós mit tett, hanem azt írta le, hogy egyik pillanatról a másikra nem látta!!! Hát bennem is megállt volna az ütő!!! Azért ne támadjunk már le minden aggódó anyát! :S

2009. máj. 14. 16:41
 27/50 anonim ***** válasza:
60%
Előző vagyok, azt akartam írni, hogy egy anyósnak nincs joga szó nélkül elvinni a gyereket, tőlem még édesanyám is megkérdezi ha elviszi a gyereket, hogy elviheti e ide meg oda.
2009. máj. 14. 16:41
 28/50 anonim ***** válasza:
65%

Jaj, bocs, nem volt odaírva, hogy csak azok válaszoljanak, akik egyetértenek a kérdezővel. Ez a fórum nem erről szól, van, aki más szemszögből látja a dolgokat.

Szerintem ez tipikus "bolhából elefánt" téma.

Adtam tanácsot: kérjél bocsánatot anyósodtól, ha megbántottad, illetve egyúttal kérd meg arra is, hogy máskor ne vigye el szó nélkül a gyereket.

ELTÚLOZTAD, igen.

2009. máj. 14. 17:00
 29/50 anonim ***** válasza:
48%

A "0" pontos vagyok, és gyűjtöm a piros kezecskéket :))

Elfelejtettem még azt leírni, hogy ti lányok, akik így tudtok hisztizni mindenféle apróságtól, éretlenek vagytok mind a házasságra, mind a gyermeknevelésre. Semmilyen konfliktushelyzeten nem tudtok úrrá lenni, ide jártok nyafogni erre az oldalra. El vagytok kényeztetve. Globálisan így tudnám megfogalmazni a problémátokat.

Szegény gyermekeitek, mire tanítjátok őket....?

2009. máj. 14. 17:05
 30/50 anonim ***** válasza:
62%

Ilyenkor mindig belém bújik a kisördög , hogy más jelszóval lépek be , hogy ne kelljen hőspáncélt viselnem a pontozásnál, dehát....:)

Felháborodott reagálótársak... igen , ez egy olyan fórum , ahol nem csak a kérdezővel illik egyetérteni. Nem egy alkalommal kezdetem el boncolgatni én is a témát más szemszögből... de itt mi az?

Az , hogy felületesen olvasod a kérdést és odaírod, hogy "durván " beszélt az anyósával, és ezen megy most a vita heve? Nem is írt ilyent, csak hogy felemelte a hangját ...:)))) az nem jelenti azt, hogy káromkodott volna is...:))

2009. máj. 14. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!