Eltuloztam volna?
Én honnan tudjam, hogy mit szóltál olyan csúnyát?? Te írtad, hogy durván beszéltél az anyósoddal, én csak erre reagáltam. Szerintem nem szabad senkivel csúnyán beszélni, pláne nem a párod édesanyjával, és pláne nem azért, mert elvitte a gyerekedet egy körre, aki mellesleg az unokája.
Jaj, én meg fogok őrülni, ha ilyen menyem lesz, már előre félek....
Kedves kédező! Ha véletlenül édesanyád tette volna azt, amit ez a "gonosz anyós", őt is leordítod?
Megáll az eszem ezektől az írtózatos nagy problémáktól!
Tyűűűű.... a sok anyósjelölt :)
Én megértem ezt az anyukát. Gondolom , az is aki valóban nevelni szeretné a gyerekét, és odafigyelni rá :)
Tegye fel a kezét az , aki nem hall olyasmikről, hogy csak 5 másodpercre nézett el az anyuka , és már fogták, vitték a gyerekét. Azóta is keresik. Ez az anyuka nem azt írta, hogy nyávogott egy sort , mert az ő pici gyereke és ez a h.le anyós mit tett, hanem azt írta le, hogy egyik pillanatról a másikra nem látta!!! Hát bennem is megállt volna az ütő!!! Azért ne támadjunk már le minden aggódó anyát! :S
Jaj, bocs, nem volt odaírva, hogy csak azok válaszoljanak, akik egyetértenek a kérdezővel. Ez a fórum nem erről szól, van, aki más szemszögből látja a dolgokat.
Szerintem ez tipikus "bolhából elefánt" téma.
Adtam tanácsot: kérjél bocsánatot anyósodtól, ha megbántottad, illetve egyúttal kérd meg arra is, hogy máskor ne vigye el szó nélkül a gyereket.
ELTÚLOZTAD, igen.
A "0" pontos vagyok, és gyűjtöm a piros kezecskéket :))
Elfelejtettem még azt leírni, hogy ti lányok, akik így tudtok hisztizni mindenféle apróságtól, éretlenek vagytok mind a házasságra, mind a gyermeknevelésre. Semmilyen konfliktushelyzeten nem tudtok úrrá lenni, ide jártok nyafogni erre az oldalra. El vagytok kényeztetve. Globálisan így tudnám megfogalmazni a problémátokat.
Szegény gyermekeitek, mire tanítjátok őket....?
Ilyenkor mindig belém bújik a kisördög , hogy más jelszóval lépek be , hogy ne kelljen hőspáncélt viselnem a pontozásnál, dehát....:)
Felháborodott reagálótársak... igen , ez egy olyan fórum , ahol nem csak a kérdezővel illik egyetérteni. Nem egy alkalommal kezdetem el boncolgatni én is a témát más szemszögből... de itt mi az?
Az , hogy felületesen olvasod a kérdést és odaírod, hogy "durván " beszélt az anyósával, és ezen megy most a vita heve? Nem is írt ilyent, csak hogy felemelte a hangját ...:)))) az nem jelenti azt, hogy káromkodott volna is...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!