Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » KItagadnád a lányodat ebben...

KItagadnád a lányodat ebben az esetben?

Figyelt kérdés

19éves diáklányról van szó!

Van barátja 3hónapja, de van egy férfi 50éves aki támogatja anyagilag.Elfordulnál tőle ha kiderülne hogy a te lányod ilyen????Szegénycsalád

2011. dec. 2. 15:27
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
10%

Értem. Hát ha úgy is döntesz, hogy kell neked egy ilyen akkor van két szabály.

Az első randiért kérj pénzt nem sokat, de valami olyan összeget, ami mutatja, hogy tényleg komolyak a szándékai. Természetesen ez alatt, még hozzád sem nyúlhat.

Aztán kitalálod, hogy akarsz-e többet következőt.

És mindig előre adja a pénzt.

Ha már ilyet bevállalsz, akkor ne hagyd, hogy hülyét csináljanak belőled.

2011. dec. 3. 17:46
 42/45 anonim ***** válasza:
mire kell neked 5 nap múlva 15.000 ft?
2011. dec. 4. 23:39
 43/45 A kérdező kommentje:
szerdán ad nekem 12ezret, felajánlottam hogy odaadom a jogosítványomat de nem kell neki hisz fő a bizalom!
2011. dec. 4. 23:51
 44/45 anonim ***** válasza:
Minek adnád oda a jogosítványodat? Hülye vagy te, már ne haragudj? Ez csak egy fejős tehén, nem tartozol neki semmivel. Amivel igen, azt megkapja a pénzért, semmi több. Fizet és ennyi.
2011. dec. 5. 08:58
 45/45 anonim ***** válasza:

van barátod ÉS mellette van ez a faszi?

a barátod tudja? mert a szüleid mindig a szüleid maradnak, talán még meg is értik, de én a páromat úgy kivágnám ezért...

esti suli mellett dolgozhatnál is. feladtál hirdetést és csak ilyen jött?

2011. dec. 6. 04:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!