Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » KItagadnád a lányodat ebben...

KItagadnád a lányodat ebben az esetben?

Figyelt kérdés

19éves diáklányról van szó!

Van barátja 3hónapja, de van egy férfi 50éves aki támogatja anyagilag.Elfordulnál tőle ha kiderülne hogy a te lányod ilyen????Szegénycsalád

2011. dec. 2. 15:27
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
67%

Ez a "kitagadás" szó egy semmi, egy nulla. Középkorban elment, de napjainkban annyit tesz: "nem beszélek veled", vagy "lelkileg zsarollak".

Gusztustalan, undorító, ocsmány ember, aki a gyerekét lelkileg ezzel zsarolja.

2011. dec. 2. 16:24
 22/45 anonim ***** válasza:
72%
Egyértelműen nem. A lányom a lányom marad, tegyen bármit is. Ha ilyen lenne, akkor sem szólnék bele, az ő dolga, csak adnék neki egy-két tanácsot, és óvatosságra inteném!
2011. dec. 2. 17:13
 23/45 anonim ***** válasza:
69%
Ha egy George Cloony kinézetű pasival jött össze, akkor meg mindenki irigyelné, hogy milyen jó pasija van. Lehet tök jó pasi, nem mindegyik 50 éves egy troty, ismerek olyat, aki bármikor kaphatna 18 évest simán.
2011. dec. 2. 17:17
 24/45 anonim ***** válasza:
70%
ki nem tagadnám, de hogy nem is tolerálnám az tuti...
2011. dec. 2. 17:21
 25/45 A kérdező kommentje:
ÉN VAGYOK A LÁNY! :(
2011. dec. 2. 17:58
 26/45 anonim ***** válasza:
83%
És az anyagiak miatt vagy vele, vagy tényleg bejön.
2011. dec. 2. 18:03
 27/45 A kérdező kommentje:
csak anyagi ok, még nem voltam vele :(
2011. dec. 2. 18:32
 28/45 anonim ***** válasza:
83%

Miért van szükséged egy 50 éves férfi támogatására és mit kér cserébe? :S Kitagadni nem tagadnának ki a szüleid, de hatalmasat csalódnának benned és lehet nem szólnának hozzád.

19/L

2011. dec. 2. 18:34
 29/45 A kérdező kommentje:
nem csak szex, de az is benne van a dologba :( meg étterem meg ilyesmi
2011. dec. 2. 18:35
 30/45 anonim ***** válasza:
82%

A szüleid helyében ilyen esetben legelöször azon gondolkodnék el, hogy hol és mit rontottam el, amiért a lányom ennyire értéktelen lett.

Bármennyire szegény is vagy akkor sem ez a megoldás.

Ez nem cél, nem is eredmény, hogy valakivel pénzért kamatyolsz.

Nézd, 18-19 évesen gyakori volt, hogy nem volt mit ennem, nem tudtam mit a suliba vinni és rohadt sokszor voltam éhes. Elkezdtem dolgozni, elköltöztem otthonról és ma már van normális munkahelyem, jó fizetésem, lakásom, ennivalóm, ruhám és még az anyámat is tudom támogatni.

Ha Én meg tudtam csinálni, akkor nem lehet nagy ördöngösség.

Ja és mivel Férfi vagyok, ezért kiesik az a kereseti forrásom ami a szemérmetlen Nöknek megadatik.

2011. dec. 2. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!