KItagadnád a lányodat ebben az esetben?
19éves diáklányról van szó!
Van barátja 3hónapja, de van egy férfi 50éves aki támogatja anyagilag.Elfordulnál tőle ha kiderülne hogy a te lányod ilyen????Szegénycsalád
Ez a "kitagadás" szó egy semmi, egy nulla. Középkorban elment, de napjainkban annyit tesz: "nem beszélek veled", vagy "lelkileg zsarollak".
Gusztustalan, undorító, ocsmány ember, aki a gyerekét lelkileg ezzel zsarolja.
Miért van szükséged egy 50 éves férfi támogatására és mit kér cserébe? :S Kitagadni nem tagadnának ki a szüleid, de hatalmasat csalódnának benned és lehet nem szólnának hozzád.
19/L
A szüleid helyében ilyen esetben legelöször azon gondolkodnék el, hogy hol és mit rontottam el, amiért a lányom ennyire értéktelen lett.
Bármennyire szegény is vagy akkor sem ez a megoldás.
Ez nem cél, nem is eredmény, hogy valakivel pénzért kamatyolsz.
Nézd, 18-19 évesen gyakori volt, hogy nem volt mit ennem, nem tudtam mit a suliba vinni és rohadt sokszor voltam éhes. Elkezdtem dolgozni, elköltöztem otthonról és ma már van normális munkahelyem, jó fizetésem, lakásom, ennivalóm, ruhám és még az anyámat is tudom támogatni.
Ha Én meg tudtam csinálni, akkor nem lehet nagy ördöngösség.
Ja és mivel Férfi vagyok, ezért kiesik az a kereseti forrásom ami a szemérmetlen Nöknek megadatik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!