Ha kiderükne a fiadról/lányodról hogy a saját neméhez vonzódik, kitagadnád?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 21:28
1/34 anonim válasza:
Nem! a gyerekem mindig a gyerekem marad. Melléállnék és támogatnám mindenben! Hisz ez a szülő dolga!
2/34 anonim válasza:
A lányomat nem, a fiamat igen ha buzzancs lenne.
4/34 anonim válasza:
Én úgy vélekedek a melegekről, főleg a meleg férfiakról, hogy a természet így is eléggé bekevert nekik.
Miért piszkáljam még én is.
Továbbá attól még a fiam/lányom. Én hordtam ki, én vártam, én szültem, ezen az sem változtatna, ha sorozatgyilkos lenne.
6/34 A kérdező kommentje:
Jaj,bocsi elírtam: kiderülne lenne,de látom így is értitek. Bocsi még egyszer,és köszönöm a válaszokat.
2011. nov. 29. 21:41
7/34 anonim válasza:
A fiamat igen. Nem vagyok a b*zik híve.
8/34 anonim válasza:
Nem. Akár lány, akár fiú.
A szexuális életéhez semmi közöm, ugyanúgy az apja maradok. Attól nem lesz kevesebb, értéktelenebb a szememben, ha a saját neméhez vonzódik.
F/41
9/34 anonim válasza:
Bár egy világ omlana össze bennem ha a fiam meleg lenne,de nem tagadnám ki..Hál istenek nem vagyok ebben érdekelt,így el se tudom képzelni hogy mennyire,és miképpen változnék meg vagy hogy lennék képes együtt élni a tudattal..
Abban biztos vagyok hogy változnék,de akkor is a fiam maradna,és nem tagadnám ki..
10/34 anonim válasza:
Nem tagadnám ki, ha homár lenne, de pár lépés távolságot azért tartanék a jövőben. Plussz fiúkat nem hozhatna fel, az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!