Ha kiderükne a fiadról/lányodról hogy a saját neméhez vonzódik, kitagadnád?
Csatlakozom azokhoz akik szerint, ha valakiben a kitagadás gondolata felmerül az méltatlan arra, hogy szülőnek nevezze magát...
Szvsz nem a természet babrál ki azzal az emberrel aki melegnek szülik -könnyű arra fogni. haha- hanem a társadalom. Jó eséllyel tönkre tudja tenni az embert, pláne, ha még a faterja is idiot.
Sok értelmes ember meleg, ez nincs összefüggésben semmivel.. Régen is voltak melegek, ma pedig demokrácia van, erre ideje megérnie a társadalomnak (végülis mi Magyarok akartuk ezt annyira :)) ) arra, hogy képes legyen demokráciában élni, nem csak vegetálni. Ehez pedig az is hozzátartozik, hogy elfogadjuk a másik embert olyannak amilyen!
A kérdésre válaszolva pedig: Nem tagadnám ki.... Igazából családban is sok hülye van akik össze-vissza beszélnek hülyeségeket elbagatelizálba a problémát közben meg röhögnek azon milyen viccesek xD A kedvencem az mikor aszondják, hogy, ha a fiam meleg lesz nem szabad elejtenem a szappant mert... Könyörgöm xD Az már családon belüli szexualitás lenne :D A saját anyámat pl nem nézem ilyen szemmel.... gondolom a fiam se nézne engem, kivéve, ha nem aberrált is mellé.
Nekem nincs gyerekem.
Ha kiderülne,nem tagadnám ki.Természetesen nem.
De belül csalódnék benne,és magamban,hogy ilyen a gyerekem.
Elítélem a gusztustalan ,,ratyikat".
Bocsi,de nekem ez a normális.Hogy másnak nem, az szerintem gáz.
Utsó: Hány éves? Eléggé látszik, hogy végletekben gondolkodsz, fekete/fehérnek fogsz fel mindent. Ehez persze jogod van, de nem tartom túl értelmesnek, mivel semmi sem úgy van -az esetek többségében- ahogyan azt gondolod. Meg az, hogy meleg-e vagy sem, beláthatod, hogy marhára nem fontos :)
Amúgy neked semmi sem 'normális'. Az, amit te most 'normális' vélsz, azt a társadalom verte beléd, épp ezért nem is nevezném normálisnak, sokkal inkább abnormálisnak ;)
Ezt ki kell nőni, de mondom nem tudom hány éves vagy... Én max akkor csalódnék a fiamban, ha olyanná válna mint a norvég mészárló :) De akkor nagyot mert akkor tényleg elrontottam valamit... A szexuális hovatartozás viszont más téma.
És, ha már egyszer apa leszek, szeretném, ha a fiam félelem nélkül elmondana nekem mindent, ne féljen elmondani, hogy meleg, mert esetleg -jogosan- úgy véli, hogy ettől én lenézném őt. Semmi okom sincs rá... Meg persze másnak se.
"De belül csalódnék benne,és magamban,hogy ilyen a gyerekem.
Elítélem a gusztustalan ,,ratyikat"
És ez sokkal jobb lenne, ugye? Belülről őrölne a saját besarkultságod... Ahogy egy doktor mondta egyik ismerősömnek: a saját elméje a börtöne.
69%-os, én is mindig hasonlókat mondok, és szerintem sokan nem értik.
De bennem is ez a félelem van. Nem az, hogy mi van, ha a gyerekem meleg lesz. Az nem érdekel. Akkor törne össze bennem egy világ, ha nem merné elmondani, mert azt hinné, egy szűkagyú p-csa vagyok.
Nincs gyermekem,de soha nem tenném meg ezt vele.Akkor szégyellném magam,ha mondjuk más előbb tudná meg mint én,mert nem merte nekem elmondani.Nem lenne kevesebb a szememben,és nem is poénkodnék ezzel az ő kárára.
Az a baj ebben az országban,hogy az emberek többsége túl hamar ítélkezik (legtöbbször jogtalanul) mások felett,ahelyett,hogy kicsit az magukba néznének és a másik ember bőrébe képzelnék magukat egy kis időre.Érdekes módon az ókori Rómában és a Görögöknél ezt nem tartották furcsa dolognak és nem üldözték,ami azt bizonyítja,hogy felvilágosultabbak voltak,mint a mi úgynevezett fejlett társadalmunk.
És egyet értek azzal a válaszolóval,aki azt írta,hogy az nem nevezheti magát szülőnek akinek ez a gondolat egyáltalán megfordul a fejében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!