KItagadnád a lányodat ebben az esetben?
19éves diáklányról van szó!
Van barátja 3hónapja, de van egy férfi 50éves aki támogatja anyagilag.Elfordulnál tőle ha kiderülne hogy a te lányod ilyen????Szegénycsalád
Ezt prostitúciónak hívják, attól a pillanattól, amikor már szexelsz is vele.
Szomorú, hogy a szüleid nem tudnak eléggé támogatni, de nem tudlak megérteni.
Én sem vagyok sokkal idősebb, amíg a szüleimtől függtem, nekem is sokat kellett nélkülözni. De vmi miatt viszolygok az idősebb pasiktól meg a túl gazdagoktól is. De a munkától nem, úgyhogy sikerült normális életszínvonalat teremteni magamnak a fősuli alatt. Szerintem ez annak jó megoldás, akinek nincs büszkesége, és nem is túl okos de "el tudja adni magát". Nem akarlak megbántani, általánosságban írtam ezeket a dolgokat.
Had kérdezzem már meg, hogy miért nem tudsz elmenni diákmunkát végezni, ahelyett, hogy pénzért eladod magad?
Amúgy annyira nem lehettek rászorulva, ha internetre telik.
Én is diák vagyok, 21 éves, és dolgozom, mellette iskolába járok, és még barátom is van. Az én szüleimet sem veti fel a pénz, és valahányszor munkát kerestem, mindig akadt olyan ajánlat, hogy valaki támogatott volna anyagilag "kellemes percekért" cserébe. Sosem gondoltam még csak egy pillanatra se, hogy ki kéne próbálni, hanem zsigerből elutasítottam.
Máskülönben: a barátod tudja, hogy egy 50 éves férfi ölelget, és onnan szerzed a pénzed?
fúú neharagudj hogy ezt mondom de ez gusztustalan. ha még szeretnéd a pasit akkor még talán elmegy a dolog, de végülis te így egy kitartott ribi leszel csak. és biztos vagyok benne hogy ez nem fog titokban maradni, híre megy az ismerősöd között, a városban (pláne ha kisváros, vagy falu)
én szegény családban nőttem fel, amíg tanultam nem volt pénzem ruhákra, sminkekre semmi luxusra,mégsem kerestem idős pasit hogy támogasson bármennyire is kellett volna a pénz. ha neked ez az első gondolatod a pénzszerzéssel kapcsolatban akkor elindulsz egy olyan lejtőn ahol nem lesz megállás.
Hát kiborulnék, mert a leányzó valószínűleg nem joszívűségből kap dolgokat a palitól!
A lányt nem bántanám, megmagyaráznám neki, hogy legyen résen, legyen tartása, mert nem a szegénység a szégyen. A pasit meg legépelném, perverz vén farok!
Ja hát nem tudtad, az 50 éves támogatót így mondják. Gondolom otthon nem vették át a kifejezést. De komolyan honnan vetted? Hirdetés vagy mi? Gondlom nem összefutottatok az utcán, hogy hé kislány én támogatlak.
Amúgy meg. Miért kéne otthon tudni? Engem csak simán dolgozni nem akartak engedni állandóan ment a veszekedés, hogy majd akkor megszédülök, hogy pénzt keresek és otthagyom az egyetemet, nem lesz időm tanulni stb., nekem meg a fszom tele volt azzal, hogy az összes csoporttársamnak vannak tök jó cuccai fülbevalótól a nagykabátig, el tudnak járni ide-oda, én meg két éve két darab új ruhát vettem összesen, nincs soha semmire pénzem, és egyáltalán, úgyhogy fogtam és dolgoztam, otthon meg nem szóltam és csak mindig úgy mentem haza, hogy nem vettem fel semmit abból, amit vettem magamnak. Fel sem tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!