Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megcsalt a párotok és...

Ha megcsalt a párotok és bevallotta, visszacsalnátok őt mással?

Figyelt kérdés

Vagy hogy kompenzálnátok, ha együtt maradtok ennek ellenére mégis?

Esetleg sehogy?

Volt már rá példa?

2011. dec. 1. 18:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
52%
nem. eszembe sem jutna visszacsalni. véget érne a házasságunk...
2011. dec. 1. 19:47
 12/32 anonim ***** válasza:
70%
Egy kapcsolat apropója a kölcsönös szeretet. Ha ő becsap (most tekintsunk el attol, hogy massal van kapcsolata, fokuszaljunk arra, hogy engem tévedésben tartott engem erinto fontos dologban!!!, tehat vegyuk csak azt, hogy BECSAPOTT), akkor az bizonyság arról, hogy az ő részéről nincs szeretet. Akkor most avval, ha Te is bebizonyitod, hogy nincs a reszedrol szeretet iranta, akkor mennyivel vagytok elorebb?
2011. dec. 1. 19:48
 13/32 anonim ***** válasza:
25%
Szeretném, ha valaki definiálná a megcsalás és a félrelépés fogalmát! Mert véleményem szerint az hasonló ugyan de nem ugyanaz, és a kérdést ennek ismeretében hogyan válaszolná meg?
2011. dec. 1. 19:50
 14/32 anonim ***** válasza:
92%
Az én párom kapcsolatunk elején leszögezte, hogy számára a hűség nagyon fontos, mert az apja többször megcsalta az anyukáját, majd el is váltak. Úgyhogy páros lábbal rúgnám ki, azonnal! Viszont anyukám 32 év házasság után megcsalta apámat, jó sokat veszekedtek miatta, de pár év alatt lecsillapodott a dolog, eszükbe se jutott a válás. 26/N
2011. dec. 1. 20:08
 15/32 anonim ***** válasza:
25%
Nekem a megcsalás egyenlő a szexuális kontaktussal. Egy csók miatt talán nem raknám ki, mert mégis csak van 1 gyerekünk, de jó darabig elveszne a bizalom, az biztos. Utolsó voltam.
2011. dec. 1. 20:10
 16/32 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

NEM A MEGCSALÁS KONTRA ELHAGYÁS OPCIÓRA TETTEM FEL A KÉRDÉST!

Ez elég egyértelmű!

Kérem, csak azok válaszoljanak, akik benne maradtak már vagy benne maradnának olyan kapcsolatban, ahol ilyesmi megtörtént.

KB. 2-3 célirányos válasz érkezett eddig.

Maradjunk a lényegnél, jó? :-)

2011. dec. 1. 20:10
 17/32 anonim ***** válasza:
76%

"Szeretném, ha valaki definiálná a megcsalás és a félrelépés fogalmát! "

Szerintem ez a 2 azonos.

Bizonyara arra gondolsz, hogy parhuzamos kapcsolat eseten mi a helyzet. A parhuzamos kapcsolatban mind2 kedves egyenrangu, nincs titkolozas, becsapás. Az egy mas teszta.

A "csalás" és "félre" az ugye a megallapodastol illetve a megbeszeltektol eltero viselkedesformakat jelenti, amikor tevedesben tartod azt az embert, akit tarsadnak nevezel, tehat valahol hazudsz magadnak is es neki is, mert mast csinalsz, mást gondolsz és érzel, mint amit láttatni akarsz vele es a kulvilaggal.

2011. dec. 1. 20:13
 18/32 anonim ***** válasza:
64%
lehet h azt hazudnám h én is megcsaltam,de azért nem feküdnék le senkivel h bosszút álljak.
2011. dec. 1. 20:19
 19/32 anonim ***** válasza:
42%

Azert az jellemző ebben a beteg tarsadalomban, hogy az a hsz. kapta a legalacsonyabb ertekelestt, ami ezt allitja: "Egy kapcsolat apropója a kölcsönös szeretet."

Hát sok sikert és bosszúállást azoknak, akik más alapokra helyezik a párkapcsolatukat!

2011. dec. 1. 20:34
 20/32 anonim ***** válasza:
19-es: igen, ez elképesztő...
2011. dec. 1. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!