Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves új életet kezdeni,...

25 éves új életet kezdeni, így hogyan?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Neki van két gyereke, a kisebb gyakrabban van itt, a nagyobb ritkábban. Közösen építkezünk, tervezzük a jövőt. Egyikünk sem az a túl nyitott ember, szűk baráti körünk van, közös hobbink, amit együtt csinálunk heti több nap is, nyáron hetekig. És nagyon sokáig rajtam volt a rózsaszín szemüveg.

Mire feleszméltem, hogy még sem jó. Én nagyon családcentrikus vagyok, fontosak a testvéreim, szüleim. Ő neki abszolut nem. A családi eseményekre eddig 3 év alatt jó ha 5ször eljött, anyukám 50. szülinapján nem köszönt szinte senkinek, leült a sarokba telefonozni, nekem égett az arcom, de pl tesóm esküvőjére nem jött el, mert nem volt kedve. De én mindig menjek az anyukájához velük, a gyerekeivel együtt, ha összeadnám vagy 350 napot töltöttem a kisebb gyerekével... Idén kétszer kórházban voltam, egyszer előjegyzett műtétre, de elötte két nappal a lázas beteg gyereket áthozta, mert úgy volt kedve. A másik alkalommal kórházba vittek nagy fájdalmakkal, de még este elalvás előtt sem jött be hogy valami ruhát,fogkefét hozzon, mert fájt a feje (taxival is jöhetett volna, ha tényleg akart volna). Ezeket mind átbeszéltük, adtam egy esélyt neki, azt mondta nyit a családom felé, változtat a hozzáállásán.

Valamiben volt is előrelépés, de aztán ugyanaz mint volt.

És ami a legrosszabb, hogy ezek a tüskék örökre bennem maradtak.

Ha elhagynám, kitudja mikor állnék talpra, egyedül nem tudnék egy albérletet fenntartani, kb hetente összefutnánk a közös hobbi miatt, és mikor lenne párom, és siratom az álmom, hogy fiatalon anyuka legyek (a saját gyerekeimé).

Ki kezdene új életet?

2011. dec. 1. 17:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elárulom,hogy nekem is most,25 évesen kellett mindent újra kezdenem úgy,hogy nem kevés anyagi dolog kötött minket össze.Nem állítom,hogy könnyű volt,de azért gondolj csak bele,25 évesen vagy a legszebb korban!Nagyon fiatal vagy még,előtted az élet.Miért kötnéd le magad egy tuskó mellett?Szerinted megéri?
2011. dec. 1. 22:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy öreg, tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy leélnél még kb. 50(vagy több) évet ezzel a férfival... Még 40-50 évesen, sőt soha sem késő változtatni egy olyan életen, ami nem megfelelő. Egy ismerősön 62 évesen megházasodott..
2011. dec. 1. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!