25 éves új életet kezdeni, így hogyan?
Párommal 3 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Neki van két gyereke, a kisebb gyakrabban van itt, a nagyobb ritkábban. Közösen építkezünk, tervezzük a jövőt. Egyikünk sem az a túl nyitott ember, szűk baráti körünk van, közös hobbink, amit együtt csinálunk heti több nap is, nyáron hetekig. És nagyon sokáig rajtam volt a rózsaszín szemüveg.
Mire feleszméltem, hogy még sem jó. Én nagyon családcentrikus vagyok, fontosak a testvéreim, szüleim. Ő neki abszolut nem. A családi eseményekre eddig 3 év alatt jó ha 5ször eljött, anyukám 50. szülinapján nem köszönt szinte senkinek, leült a sarokba telefonozni, nekem égett az arcom, de pl tesóm esküvőjére nem jött el, mert nem volt kedve. De én mindig menjek az anyukájához velük, a gyerekeivel együtt, ha összeadnám vagy 350 napot töltöttem a kisebb gyerekével... Idén kétszer kórházban voltam, egyszer előjegyzett műtétre, de elötte két nappal a lázas beteg gyereket áthozta, mert úgy volt kedve. A másik alkalommal kórházba vittek nagy fájdalmakkal, de még este elalvás előtt sem jött be hogy valami ruhát,fogkefét hozzon, mert fájt a feje (taxival is jöhetett volna, ha tényleg akart volna). Ezeket mind átbeszéltük, adtam egy esélyt neki, azt mondta nyit a családom felé, változtat a hozzáállásán.
Valamiben volt is előrelépés, de aztán ugyanaz mint volt.
És ami a legrosszabb, hogy ezek a tüskék örökre bennem maradtak.
Ha elhagynám, kitudja mikor állnék talpra, egyedül nem tudnék egy albérletet fenntartani, kb hetente összefutnánk a közös hobbi miatt, és mikor lenne párom, és siratom az álmom, hogy fiatalon anyuka legyek (a saját gyerekeimé).
Ki kezdene új életet?
úgy írod, mintha a 25 az olyan hű de nagy kor volna
én januárban leszek annyi, és remélem nem leszek ilyen reményvesztett ember
még qrvára fiatalnak kéne érezned magad!
nem azt mondom, hogy kezdj el miniben diszkóba járni, és részegen feküdj össze mindenkivel, csak azt, hogy ez nagyon nem az a kor, amikor bele kéne törődni egy ilyen kapcsolatba, mint a tiéd, és benne poshadni életed végéig (ami a statisztikák szerint kb. még 50 év...)
25 évesen nem vagy lecsúszva semmiről.
És pláne nem vagy rákényszerítve, hogy egy ilyen ember mellett éld le az életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!