Hogyan értessem/értessük meg végre anyósomékkal, hogy nem vihetik el az unokát néhány napra?
És mi lenne, ha a nagyszülők lennének nálatok pár napig?
Vagy az nagyon terhes lenne számodra?
Tudod mit? Kérjék ügyvéd segítségét. Majd egy halom pénzükbe fog kerülni a semmi. Ennyi az egész.
Én sem bíznám anyósomra a gyereket, nemhogy pár napra, pár órára sem... csak tévézik vagy alszik mellette, akkor minek?!
Nem gondoltam, hogy ennyien fogtok válaszolni! Köszönöm mindenkinek!
Igazából nekem úgy tűnik, hogy csak az bosszantja őket, hogy az én szüleimmel jól érzi magát a kicsi. Jönni nem akarnak, bár gyakran beígérkeznek, aztán mégsem jönnek, a házasságunk 10 éve alatt a 6-7 alkalommal találkoztam velük), nálunk aludni nem akarnak. Mi nem mehetünk hozzájuk, mert eddig mindig kikosaraztak minket, volt, hogy már az ajtóban álltunk, akkor jöttek ki, hogy elnézést, de most mégsem jó... Albérletben laknak, gyakran költöznek, sokszor azt sem tudjuk merre vannak.
Azt hiszem, kivárjuk, hogy mi lesz. Lehet, hogy ez is csak egy a szokásos fellángolásukból.
Köszönöm a tanácsokat és ötleteket (a privát üzenetben ajánlott oldalon körülnézek)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!