Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessük meg a húgommal,...

Hogy értessük meg a húgommal, hogy nincs pénzünk minden hülyeségre?

Figyelt kérdés
Állandóan követelőzik (pl DC dipő 10 ezer ft-n felül, drága ruhák, sminkek) és gyakran jár moziba, mekibe, stb. Ha nem kap rá pénzt, akkor hisztizik, ordibál, csapkod és velem dobálózik, hogy én mindent megakpok. Azért tűnhet így, mert sokkal kevesebb pénzt/dolgot kérek.13 (14 lesz télen). Mit tehetnénk vele?
2010. júl. 17. 16:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Vonjátok be a családi kassza megtervezésébe! Lássa mire mennyi pénz megy el, úgy igen gyorsan befogja a száját!
2010. júl. 17. 16:09
 2/25 anonim ***** válasza:
62%
Rugjatok ki par hetre az aluljaroba.Majd ha erzi a penz sulyat nem hisztizik.Amugy meg a tarsasaga rossz.Tanulni kell ilyenkor,nem draga rongyokat venni.
2010. júl. 17. 16:09
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is ilyen volt húgom. Magyarázzátok el neki azt, hogy ahhoz, hogy egy kib.aszott DC cipőt megvegyen a szüleid 2-3napig dolgoznak érte gondoljon bele. Valami erős fizikai munkát adjatok neki, hgy meglássa milyen keményen kell dolgozni mindenért, és a pénz nem fán terem. Küldjétek el dolgozni. Vagy a másik szarjátok le, hisztizzen ne adjatok neki többet, előbb utóbb abba hagyja.
2010. júl. 17. 16:12
 4/25 anonim ***** válasza:
70%
kisk.
 5/25 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon el van kényeztetve. Nem kell neki pénzt adni, és kész. Majd kihisztizi magát, utána megnyugszik. Mond neki, hogy ha majd felnőtt lesz, akkor annyit, és arra költ a saját fizetéséből, amennyit csak akar.
 6/25 anonim ***** válasza:
9%
Ha nem adtok neki penzt az egyenes ut a lopashoz.En tiltanam a baratnoitol.Rossz hatassal vannak egymasra.
2010. júl. 17. 16:15
 7/25 anonim ***** válasza:
30%

16:15 te nagyon hülye :D

ne magadból indulj ki...

2010. júl. 17. 16:16
 8/25 anonim ***** válasza:
97%
Dolgozzon a ház körül zsebpénzért.
2010. júl. 17. 16:16
 9/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Be van vonva a családi kassza megtervezésébe. Természetesen azt is kritizálja. Ez felesleges, az felesleges, stb. Szóval ebből nem értette meg, hogy ez így nem oké, amit csinál.

Amikor a szüleim megfenyegetik azzal, hogy eltiltják valamelyik barátnőjétől, akkor elkezd hisztizni, hogy neki senki sem mondhatja meg, kivel barátkozik. -.-"

Néha nagyon fel tudja b*szni az agyamat.

2010. júl. 17. 16:18
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nezd meg a 13 c. filmet!Am tenyleg magambol indultam ki.Anno en is ilyen voltam.Nagyon mneo csaj,tuti cuccokban.Aztan otthon elzartak a penzcsapot es en elemeltem egy szar szajfenyt.Jo lecke volt.Miutan nem voltak draga ruhaim es mekibe sem jartam elkoptak a baratnok is mellolem.
2010. júl. 17. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!