Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessük meg a húgommal,...

Hogy értessük meg a húgommal, hogy nincs pénzünk minden hülyeségre?

Figyelt kérdés
Állandóan követelőzik (pl DC dipő 10 ezer ft-n felül, drága ruhák, sminkek) és gyakran jár moziba, mekibe, stb. Ha nem kap rá pénzt, akkor hisztizik, ordibál, csapkod és velem dobálózik, hogy én mindent megakpok. Azért tűnhet így, mert sokkal kevesebb pénzt/dolgot kérek.13 (14 lesz télen). Mit tehetnénk vele?
2010. júl. 17. 16:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
(ha sokat használja az otthoni számítógépet,) dugjátok el előle , és mondjátok hogy mivel nagyon szeretne egy dc cipőt , eladtátok a gépet hogy megvehessétek neki.
2010. júl. 17. 16:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szóval be van vonva, de nem tetszik neki. Mikre mondja azt, hogy felesleges?
2010. júl. 17. 16:22
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
két oylan büdös nagy pofont lekevernék neki hogy soha többet nem hisztizne... már bocsánat
2010. júl. 17. 16:25
 14/25 anonim ***** válasza:
22%

Amire azt mondja, hogy felesleges, nincs abban véletlenül igaza? Nem tudom a választ, csak ti.

Ha spórolni kell, mutassatok példát.

2010. júl. 17. 16:25
 15/25 anonim ***** válasza:
52%
16:25 ! azthiszem ez megoldás, legjobb megoldás!
2010. júl. 17. 16:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne addjatok neki pénzt hülyeségekre, mégiscsak a szüleid a felnőttek ők keresik meg a pénzt és ők tudják mire van és mire nincs, ha hisztizik hagy hisztizzen abban a korban van, majd abbahagyja. 10ezer forint feletti cipőt én egyszer kaptam 18 évesen a szalagavatómra, mégis mindig volt mibe járnom és csinosan, ne egy kiskamasz irányítsa az egész családot
2010. júl. 17. 16:28
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát leginkább az én speciális kajáimra mondja, hogy felesleges (cukorbeteg vagyok). De gyakran mondja a kaja mennyiségére, hogy sok, ennek ellenére mindig elfogy. Tényleg mindenből annyit veszünk, amennyi kell. Sok mindenre (pl tisztitószerek, wc-papír, stb) azt mondja, hogy lehetne olcsóbbat venni. Ha a olcsóbb, esetleg a legolcsóbb van hozva, akkor meg ki van akadva, hogy lehet ilyen sz*r minőségű valamit venni. Szóval gyakorlatilag mindenbe beleköt.
2010. júl. 17. 16:34
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
Na mostmar en is a pofonra szavazok!!A te betegseged nem jutalom vagy ajandek.A kis budos rib@nc.Jol elcsesztetek a neveleset!
2010. júl. 17. 16:37
 19/25 anonim ***** válasza:
80%
Tényleg nincs rendben az értékrendjével valami, ha inkább vetetne magának márkás sza.okat, mint a testvére betegségére értelmes dolgokat. De remélhetőleg kinövi.
2010. júl. 17. 16:39
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel úgy tűnik, hogy eddig is kapott erre-arra, érdemes lenne megszabni a havi vagy heti zsebpénzét. Azt költheti amire akarja, de azon felül egy fillért sem. Ossza be, gyűjtse össze, ha kell neki az a cipő. A zsebpénzért esetleg meg is dolgozhatna otthon egy kicsit. Ha meg nem megy, akkor spóroljátok meg rajta. Tegyetek ki neki olcsóbb wc papírt, ő csak szaftot kapjon a tésztára husit ne, ne kapjon szalvétát az ebédhez, stb. a spórolást kezdje magán a kisasszony. Mondjátok meg, hogy segítetek neki spórolni. ;) Ha neki nem kell a "drágább". Egye meg amit főzött...
2010. júl. 17. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!