Hogy értessük meg a húgommal, hogy nincs pénzünk minden hülyeségre?
Figyelt kérdés
Állandóan követelőzik (pl DC dipő 10 ezer ft-n felül, drága ruhák, sminkek) és gyakran jár moziba, mekibe, stb. Ha nem kap rá pénzt, akkor hisztizik, ordibál, csapkod és velem dobálózik, hogy én mindent megakpok. Azért tűnhet így, mert sokkal kevesebb pénzt/dolgot kérek.13 (14 lesz télen). Mit tehetnénk vele?2010. júl. 17. 16:06
21/25 anonim válasza:
Szerintem mutasd meg neki a kommenteket, lehet, hogy többet érne, mint egy pofon.:D
22/25 A kérdező kommentje:
Jó, ezért ha kérhetem mindenféle primitív megnyilvánulás nélkül fejezzétek ki a megjegyzéseket. Mert akármennyire kis buta én szeretem. Tehát rosszul esik, ha valaki féregnek nevezi. Köszönöm.
Egyébként beszélni fogok a szüleimmel, hogy találjunk ki valamit eggyüt, hogy újra normálisabb legyen a tesóm.
2010. júl. 17. 16:42
23/25 anonim válasza:
Hadd hisztizzen, előbb-utóbb belefárad, ha tapasztalja, hogy nem ér el vele semmit.
24/25 anonim válasza:
Szerintem ki fogja nőni, remélem. Előbb utóbb beletörődik. De amúgy a heti/havi zsebpénzes megoldásra szavazok. Megütni, én nem ütném, az is ugyanolyan primitív megoldás, nálam a pofonnal nem értek el semmit, csak hogy megutáltam őket, de a gondolkodásom nem változott akkoriban. Ezt nevezhetik kamaszkori lázadásnak. Ahhoz, hogy ez eredményre vezessen, minden második nap ütni, verni kéne a gyereket, hogy féljen. Félelem mellett viszont nem lenne bizalom se. Szerintem ez a heti/havi zsebpénzes megoldás viszont kompromisszumképes.
25/25 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
az én hugom ugyanilyen. Nálunka helyzet semmit nem változott,tovább fúr a hátam mögött,és aza szomorú h egy két rokon elhiszi neki h ingyenélő vagyok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!