Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám miért ilyen kegyetlen...

Anyám miért ilyen kegyetlen velem?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok,apu reggel elvitt orvoshoz, viszont haza már egyedül jöttem,és véletlen itthon hagytam a kulcsom. Anyám kidobta az utcára a kulcsot, nemhogy kinyitotta volna, elkezdett nekem szó szerint ugatni hogy mi a f*sznak vagyok itthon, meg egy hülye r*banc vagyok, ott dögöljek meg ahol vagyok,pedig nem csináltam semmit:O Állandóan szapul, soha egy kedves szava nincs hozzám, bezzeg a hugom aki lop és lóg, ő a szent gyerek. -.-" Csak a pasim miatt nem lettem még öngyilkos. Most is lázas vagyok, kértem teát, erre mondta hogy csinálj magadnak hülye k*rva.

16L

2011. nov. 29. 08:59
1 2
 11/12 tetris ***** válasza:

Egy anya semmilyen indok alapján se viselkedhet így a gyermekével. Ez elfogadhatatlan.

Édesanyád valszeg pszichésen terhelt, és kivetíti rád a feszültséget. Csak úgy tudsz ez alól mentesülni, ha minél kevesebb a kontaktus vele. Értékeld azt, hogy legalább édesapád melletted áll, és szeret.

Azt mondják, hogy a negatív példa is példa. Mostmár legalább megtanultad, hogy milyennek nem szabad lenni egy édesanyának. Te sose legyél ilyen a gyermekeiddel.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

2011. nov. 29. 14:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. nov. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!