Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám miért ilyen kegyetlen...

Anyám miért ilyen kegyetlen velem?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok,apu reggel elvitt orvoshoz, viszont haza már egyedül jöttem,és véletlen itthon hagytam a kulcsom. Anyám kidobta az utcára a kulcsot, nemhogy kinyitotta volna, elkezdett nekem szó szerint ugatni hogy mi a f*sznak vagyok itthon, meg egy hülye r*banc vagyok, ott dögöljek meg ahol vagyok,pedig nem csináltam semmit:O Állandóan szapul, soha egy kedves szava nincs hozzám, bezzeg a hugom aki lop és lóg, ő a szent gyerek. -.-" Csak a pasim miatt nem lettem még öngyilkos. Most is lázas vagyok, kértem teát, erre mondta hogy csinálj magadnak hülye k*rva.

16L

2011. nov. 29. 08:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igaz a mondás, hogy a rokonait nem válogathatja meg az ember csak a barátait...

Sokat nem tudsz tenni, mint leérettségizel és elmész koleszos fősulira, egyetemre.

Vagy megkérdezhetnéd anyukádat, hogy mivel érdemelted ki tőle ezt a bánásmódot....

2011. nov. 29. 09:03
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Szép anyád lehet, verd fejbe egy szívlapáttal, s ásd el utána vele. Nem anya semmiképp aki így viselkedik saját gyerekével. Vagy apukád is ilyen? Szólj neki, szedje ráncba a qurva anyukádat...erre még az sem jó mondani, hogy az utcasarkon áll és szeret...
2011. nov. 29. 09:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak! Gyógyulj meg minél előbb. Most ne foglalkozz semmivel. Főzz magadnak teát. Én mindig azt szoktam mondani, hogy ennyi mozgás még betegség esetén is kell.

Mondjuk az ilyen kérdéseknél mindig elgondolkodom, hogy aki tényleg annyira makulátlan amennyire a kérdezők lefestik magukat, akkor mivel érdemlitek ki a stílust? Valami azért biztos van mögötte.

2011. nov. 29. 09:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Apa nem,ő csinál még éjjel is kaját ha kérek. De anyám nem tudom miért ilyen velem, nem ártottam neki.
2011. nov. 29. 09:10
 5/12 anonim ***** válasza:
De mindig is ilyen volt anyukád? Én csak arra tudok gondolni, hogy valami pszichológiai betegsége van, más ötletem nincs.
2011. nov. 29. 09:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Valahányszor beteg voltam, mindig apu maradt itthon velem, anyám az soha! Soha egy gyógyszert,se egy teát nem hozott be mikor kértem, 100 forintot nem adna.
2011. nov. 29. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Apukádat kérdezted a miértről?
2011. nov. 29. 09:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem mond semmit.
2011. nov. 29. 09:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Anyád egy beteg ember. Nézd ilyenkor levegőnek, ne kérj tőle semmit, akkor kevesebb lesz a konfliktus. Nem lehet, hogy amikor terhes volt veled, vagy kiskorodban történt valami a családban, és ha rád néz, arra emlékezteti? (csak tipp)
2011. nov. 29. 10:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Szubjektív kérdés.

Én megkérdezném a másik felet is. Sokszor derülnek ki turpisságok.

2011. nov. 29. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!