Anyám miért ilyen kegyetlen velem?
Beteg vagyok,apu reggel elvitt orvoshoz, viszont haza már egyedül jöttem,és véletlen itthon hagytam a kulcsom. Anyám kidobta az utcára a kulcsot, nemhogy kinyitotta volna, elkezdett nekem szó szerint ugatni hogy mi a f*sznak vagyok itthon, meg egy hülye r*banc vagyok, ott dögöljek meg ahol vagyok,pedig nem csináltam semmit:O Állandóan szapul, soha egy kedves szava nincs hozzám, bezzeg a hugom aki lop és lóg, ő a szent gyerek. -.-" Csak a pasim miatt nem lettem még öngyilkos. Most is lázas vagyok, kértem teát, erre mondta hogy csinálj magadnak hülye k*rva.
16L
Igaz a mondás, hogy a rokonait nem válogathatja meg az ember csak a barátait...
Sokat nem tudsz tenni, mint leérettségizel és elmész koleszos fősulira, egyetemre.
Vagy megkérdezhetnéd anyukádat, hogy mivel érdemelted ki tőle ezt a bánásmódot....
Sajnállak! Gyógyulj meg minél előbb. Most ne foglalkozz semmivel. Főzz magadnak teát. Én mindig azt szoktam mondani, hogy ennyi mozgás még betegség esetén is kell.
Mondjuk az ilyen kérdéseknél mindig elgondolkodom, hogy aki tényleg annyira makulátlan amennyire a kérdezők lefestik magukat, akkor mivel érdemlitek ki a stílust? Valami azért biztos van mögötte.
Szubjektív kérdés.
Én megkérdezném a másik felet is. Sokszor derülnek ki turpisságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!