Bálba megyek a vőlegényemmel, de nagyon botlábú, jogosan haragszom rá?
Na, tessék!
Ezt tessék elmondani a barátodnak! Te végig akarod NORMÁLISAN csinálni. Bohócok nem kellenek. Vagy ő is komolyan felkészül, vagy mész mással. Nem kell ezen kiakadni. Megbeszélitek, ennyi.
Mi is mindent tudunk együtt, csak táncolni nem.
Az esküvőnk előtt én is pánikhangullatban leszek.:)))
Szerintem emiatt ne csinálj botrányt, nagyobb bajotok ne legyen!
Már késő lecserélni a táncosfiúra?
Simán megtenném a helyedben.
Ha egy fiúnak van hallása és valamikor már táncolt is az akarat kérdése!A párod nem akar,ezért jogos a felháborodásod.
Aki botlábú, az botlábú.
Nem fog neki jól menni, mert nincs hozzá tehetsége.
Fölösleges ezért haragudni rá, ő ilyen és kész.
Biztos van, amiben te sem vagy jó!
Nem bírtam végig olvasni az sok értetlenség miatt.
Nem értitek, hogy nem erőszakoljta senki a vőlegényt, hanem ő akart menni, most meg szarik az egészre ?!
Nem volna baj a botlábúsággal, hanem azzal, hogy nem is akarja, és nem hagyja, hogy jól érezd magad vagy vele, vagy egy táncos baráttal. Egyszerűen szerintem csak a féltékenységével foglalkozik, hogy nehogy már mással táncolj, az, hogy neked ez fontos, és megtennéd vele, de ő beleszarik, ez nem jut az agyáig.
Beszélj vele, hogy vagy próbáljátok rendesen, mert neked ez fontos, vagy hagy csináld a táncossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!