Bálba megyek a vőlegényemmel, de nagyon botlábú, jogosan haragszom rá?
Hű egy hisztis nőszemélyre nem pazarlom az időmet, aki ráadásul meggyőzhetetlen. Minek kérdezed akkor a véleményünket, hogy jogosan haragszol-e rá?
Ez a fiú nem érdemel meg téged!
A tánckészség tényleg nem felépítés kérdése.
Én ismertem olyan férfit, hogy verte a 2 métert, és még jó széles is volt (szóval nagy darab minden értelemben)... de az úgy megforgatta az összes partnerét, hogy füstölt utána a padló... XD
Szóval ebben igaza van a többieknek.
De ahelyett, hogy itt lehordod, miért nem mész oda hozzá és kérdezed meg, hogy mi a gond? Direkt csinálja? Mond meg, hogy neked fontos ez a dolog és nem akarod elszúrni. Szerintem úgyis megérti majd. :)
Adott egy bál, mint lehetőség.
Most megpróbálok a (szintén botlábú, de ez itt most mellékes) barátnőm eszével gondolkodni.
A bálon táncolni kellene. Elmegyünk táncórákra. Többre is.
Főképp nekem, nem megy, még ha keresztre feszítenek sem.
Nem, Ő nem haragudna meg rám, hanem belátná, hogy antitalentum vagyok, és nem bosszantom őt. Letenne a dologról.
És nem hívna holmi táncosbarátot sem, hogy azzal villogjon a bálon. Lemondaná a báli részvételt.
Úgy alles zusammen az egészet.
Na látom, jó sok ember nem érti már az alapproblémát sem. Bezizzent neki az irigység (bácsi karácsonyi táncika!) és mindjárt a lány ellen fordul. Kérdező: a haragod jogos, és az is jogos, ha lecseréled a táncpartnert egy jobbra.
Ugyanis nem az az alapprobléma, hogy a srác botlábú, hanem a HOZZÁÁLLÁSA! Szándákosan szívatja a menyasszonyát, megalázza, és idegesíti - azzal, hogy az szegény jóelőre parázik, hogy mi lesz, ha mások előtt beégeti őt.
Mondtam: ilyen emberre nem lehet támaszkodni, mint férjre és a leednő gyerekek apjára. Mert aki ezt teszi egy helyzetben, az nagyon valószínű, hogy más helyzetben is ezt fogja tenni: megalázni a másikat, aki küszködik, akar, csinálná. Nemhogy segítene neki a KÖZÖS-ben, de mindenáron betart.
Gyk: Lehet, hogy csodálatosan hegedül, és botlábú, de akkor menjen nagyzenekarba játszani (bár onnan is kivágnák, ha ennyire nem figyel a másikra és a közös játékra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!