Bálba megyek a vőlegényemmel, de nagyon botlábú, jogosan haragszom rá?
Lehet-e haragudni a süketre, mert nagyot hall? Vagy féllábúra, mert nem tud szépen menni? A barátod pedig igyekszik, hiszen megy veled.
A nem fontos dolgoknak nem kell nagy feneket kerekíteni.
Ui: Lehet, hogy nem hisztizel - bár ez nagyon annak néz ki - de a gondolkodásmódod sugallja azt, amit írnak neked.
Én már csak egy dolgot nem értek.
A kérdező úgy tette fel a kérdést, hogy "botlábú". Ha botlábú, akkor ha bele gebed se fog jobban táncolni. Nem hogy direkt csinálja.. Tehát vagy rosszul lett megfogalmazva a kérdés és mi végig ezt a fonalat követtük a válaszoknál, vagy a kedves vőlegény mégsem botlábú, csak egyszerűen keresztbe akar tenni a menyasszonyának. - Amúgy miért is akarna ilyet?
Biztos én vagyok a hülye, de nekem a leírtak alapján az jött le, hogy ez a fiú annak ellenére is igyekszik a barátnője kedvében járni, hogy tisztában van azzal, hogy nem tud táncolni, de mégis igyekszik megfelelni neki, 0 sikerrel. És amint írtam, a férfiak amúgy is nehezen ismerik be a kudarcot, ezért inkább egyszerűbb elnevetgélni rajta...
Kedves barátaim!
Íme egy tipikus felfoghatatlan kérdező. Megkérdezi, jogosan ideges-e, mire sokan azt válaszoljuk, hogy nem. Erre ő dühös lesz és kijelenti, hogy mi vagyunk a buták és ő márpedig felettünk áll és itt is hagy minket.
Mi a lényeg? Ha vállveregetésre vágysz, ne ide írj!
Igen, igen, kedves utolsó!
Hasonlítsd össze a azoknak a válaszolóknak a pontszámait, akik ugyan jó választ adnak, de nem a kérdező szája íze szerint, és azokét, akik ráhangolódva a kérdésre, értelmetlenül a kérdezőnek adnak igazat. Közben azt sem tudják, hogy fiú vagy leány, öreg vagy fiatal tette fel a kérdést. mert nagyon nem mindegy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!