Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a sexuális életed...

Milyen a sexuális életed (csak házaspárok írjanak)?

Figyelt kérdés

Nem holmi perverz aberráció vezetett, amikor ezt a kérdést feltettem, hanem egy disszertációhoz kell anonim adatokat gyűjtenem.

Az érdekelne, hogy

- mennyi idős vagy te és mennyi idős a párod?

- milyen rendszerességgel éltek nemi életet?

- visztek e be valami játékot a házas életetekbe?

Csak házaspárok, vagy hosszabb ideje párkapcsolatban, de egy háztartásban élők válaszoljanak, ez fontos a kiértékelés szempontjából.

2009. máj. 12. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
82%
Az előző házaságomban /21év/ az utolso években 2-3havi 1alkalom volt.Az uj kapcsolatomban 3éve lakunk együtt,s heti 4-5.Használunk segédeszközöket.Én 45éves nö vagyok,a párom 46.csak megjegyzem,hogy nem csodálkozom,ha félrekefél/ne a másik,mert elképesztően kevésnek tartom,hogy ilyen fiatal párok ilyen ritkán vannak együtt.
2009. máj. 16. 21:21
 52/61 anonim válasza:
100%

36 éves nő, régi kapcsolatomban, ami 12 évig tartott, abból 10 évig voltunk házasok, két gyerek született. Heti 2-3 alkalom volt, az utolsó percig. Nem ettől szakadt meg a kapcsolat, játékszerek nem voltak. Az exférjem egy évvel volt idősebb nálam.

Mostani kapcsolat 36 vagyok én, és a féjrem 24 éves. Öt éve vagyunk együtt, abból 7 hónapja vagyunk házasok. Azóta is élünk együtt. Amíg nem éltünk együtt, szinte minden adandó alkalommal együtt voltunk. Amióta együtt vagyunk, megritkultak az együttlétek. A szexuális életet terheli, hogy a szükség miatt, egy szobában vagyunk a gyerekekkel. És mindketten elég fáradékonyak vagyunk.Jó esetben heti egy alkalom.Még akkor is, ha végre csak magunk vagyunk. Én sem értem, én szeretném, ha több alkalom lenne. De persze, a helyzet nem túl ideális. De majd változtatunk rajta.:)

2009. máj. 18. 08:13
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

OFF

én 18.05 voltam pár napja

N42 F50 3 gyerek

Végignézve a válaszokat amin én megdöbbentem, hogy hány olyan "fiatal" (hozzánk képest fiatalabb) pár van, akinek nem rendszeres, ritka, fantáziátlan a szexuális élete.

Nagyon elkeserítőnek látom, hogy hagyják, hogy a mindennapok fárdtsága, monotóniája átvegye az uralmat.

Nálunk azért ez soha nem volt így.

Lehet, hogy ebben a nagy szexuális szabadságban, amikor már 12 éves korban kezdenek, ezeken az oldalakon is sok kérdést olvasok "már elkéne veszítenem, de félek, de ki fogom bírni" és minden a szemük előtt van elveszti az érdekességét?

Én is 16 voltam, de mindíg nagyon szerettem szeretkezni, szeretünk mindent kipróbálni, a szeretkezés a mai napig nem vesztette el a varázsát.

A mai fiataloknál sokszor úgy érzem ez a varázs már nincs meg.

(Bocs az off-ért, de szomorúnak tartom a dolgot.)

2009. máj. 18. 08:25
 54/61 A kérdező kommentje:
08:25-nek: köszönöm az hozzászólásod, nagyon helyén való és értékes!!! Hasonló gondolatok forognak most az én fejemben is!
2009. máj. 18. 08:39
 55/61 anonim válasza:
100%

( 05-13 14:22 vagyok)

Csatlakozom azokhoz akik elszomorítónak találják a mai helyzeteket. Viszont akik hihetetlennek tartják a napi szinten vagy szinte napi szinten való szeretkezést azt is elszomorítónak tartom. Legyen 1 éves vagy 25 egy kapcsolat mindig meg kell találni minden mélypontra a megoldást .Persze ehhez kell az összhang . Alapvető hibának látom ,hogy nem tudjuk elfogadni a másikat sem és nincs elegendő kommunikáció. A mi jelszavunk "eggyütt megoldjuk".talán még egy gondolat:a pénz nem boldogít sem hatalom...:)

2009. máj. 18. 15:13
 56/61 anonim ***** válasza:
100%

31 éves nő,32 éves férfi

Heti 2,vannak segédeszközök,de gyerek nincs.4,5 éve élünk együtt.

2009. máj. 18. 18:04
 57/61 anonim válasza:
100%

20L/30F

5 éve vagyunk együtt. Az első 3 évben napi 3-5-ször, ami mostanra fokozatosan lecsökkent heti 1, de van, hogy 2 hónapban 1 alkalomra. Nagy bánatomra. (F vagyok)

2009. máj. 19. 10:01
 58/61 A kérdező kommentje:

05-18 15:13: Egyet értek a kommentel. Egy másik dolog, ami a fejemben motoszkál, hogy talán sok helyen azért sem úgy működik a dolog, ahogy kellene, mert sokan saját magukat nem tudják elfogadni, ez által lehet, hogy gátlásossá vállnak még a saját párjuk előtt is.

Egy férfinél stressz forrás lehet a pénisz mérete, az együttlét hossza. Egy nőnél a mell méret és az örök önmarcangolás: vajon kövér vagyok e. Ez utóbbi két dolog szerintem nagyon sok párnál jelen van, de javítsatok ki, ha tévedek!

2009. máj. 19. 11:19
 59/61 anonim ***** válasza:
82%

én-lány 35/fiú 34

5,5 éve vagyunk együtt, 3,5 éve élünk együtt, 18 hónapos a kisfiúnk

kapcsolatunk úgy indult, hogy csak szex, és más semmi, nem várunk el egymástól mást, nem randizunk, nem járunk el

a párom házas volt, bár a felesége 400 km-re lakott és kb. 2-3 hetente találkoztak ... szóval a lebukás nem fenyegetett bennünket

aztán egy este azzal állított be, h beadta a válópert

az első időkben, amikor nem voltak kötöttségek szinte naponta szeretkeztünk, kb. két évig

aztán egyre ritkábbak lettek ezek az alkalmak, kb. heti 1x

veszélyeztetett terhes voltam, ezért az első 3 hónapban nem lehettünk együtt, terhesség alatt talán 10x :-(

a szülés óta eltelt másfél évben sem jobb a helyzetünk, ha havi egyszer szeretkezünk talán sokat mondok, és nem rajtam múlik, mert igényem van rá, kedvem is lenne de kicsit abszurd, h nő létemre mindig én kezdeményezek, és sokszor nem kellek - lassan kezdem unni és hagyom az egészet

a régi szép időkben, voltak játékaink, kellékeink - de most minden a fiók mélyén porosodik

2009. máj. 20. 00:30
 60/61 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező -amennyiben férfi- miként vélekedik a molett nőkről az ágyban?
2009. máj. 22. 16:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!