Milyen a sexuális életed (csak házaspárok írjanak)?
Nem holmi perverz aberráció vezetett, amikor ezt a kérdést feltettem, hanem egy disszertációhoz kell anonim adatokat gyűjtenem.
Az érdekelne, hogy
- mennyi idős vagy te és mennyi idős a párod?
- milyen rendszerességgel éltek nemi életet?
- visztek e be valami játékot a házas életetekbe?
Csak házaspárok, vagy hosszabb ideje párkapcsolatban, de egy háztartásban élők válaszoljanak, ez fontos a kiértékelés szempontjából.
36 éves nő, régi kapcsolatomban, ami 12 évig tartott, abból 10 évig voltunk házasok, két gyerek született. Heti 2-3 alkalom volt, az utolsó percig. Nem ettől szakadt meg a kapcsolat, játékszerek nem voltak. Az exférjem egy évvel volt idősebb nálam.
Mostani kapcsolat 36 vagyok én, és a féjrem 24 éves. Öt éve vagyunk együtt, abból 7 hónapja vagyunk házasok. Azóta is élünk együtt. Amíg nem éltünk együtt, szinte minden adandó alkalommal együtt voltunk. Amióta együtt vagyunk, megritkultak az együttlétek. A szexuális életet terheli, hogy a szükség miatt, egy szobában vagyunk a gyerekekkel. És mindketten elég fáradékonyak vagyunk.Jó esetben heti egy alkalom.Még akkor is, ha végre csak magunk vagyunk. Én sem értem, én szeretném, ha több alkalom lenne. De persze, a helyzet nem túl ideális. De majd változtatunk rajta.:)
OFF
én 18.05 voltam pár napja
N42 F50 3 gyerek
Végignézve a válaszokat amin én megdöbbentem, hogy hány olyan "fiatal" (hozzánk képest fiatalabb) pár van, akinek nem rendszeres, ritka, fantáziátlan a szexuális élete.
Nagyon elkeserítőnek látom, hogy hagyják, hogy a mindennapok fárdtsága, monotóniája átvegye az uralmat.
Nálunk azért ez soha nem volt így.
Lehet, hogy ebben a nagy szexuális szabadságban, amikor már 12 éves korban kezdenek, ezeken az oldalakon is sok kérdést olvasok "már elkéne veszítenem, de félek, de ki fogom bírni" és minden a szemük előtt van elveszti az érdekességét?
Én is 16 voltam, de mindíg nagyon szerettem szeretkezni, szeretünk mindent kipróbálni, a szeretkezés a mai napig nem vesztette el a varázsát.
A mai fiataloknál sokszor úgy érzem ez a varázs már nincs meg.
(Bocs az off-ért, de szomorúnak tartom a dolgot.)
( 05-13 14:22 vagyok)
Csatlakozom azokhoz akik elszomorítónak találják a mai helyzeteket. Viszont akik hihetetlennek tartják a napi szinten vagy szinte napi szinten való szeretkezést azt is elszomorítónak tartom. Legyen 1 éves vagy 25 egy kapcsolat mindig meg kell találni minden mélypontra a megoldást .Persze ehhez kell az összhang . Alapvető hibának látom ,hogy nem tudjuk elfogadni a másikat sem és nincs elegendő kommunikáció. A mi jelszavunk "eggyütt megoldjuk".talán még egy gondolat:a pénz nem boldogít sem hatalom...:)
31 éves nő,32 éves férfi
Heti 2,vannak segédeszközök,de gyerek nincs.4,5 éve élünk együtt.
20L/30F
5 éve vagyunk együtt. Az első 3 évben napi 3-5-ször, ami mostanra fokozatosan lecsökkent heti 1, de van, hogy 2 hónapban 1 alkalomra. Nagy bánatomra. (F vagyok)
05-18 15:13: Egyet értek a kommentel. Egy másik dolog, ami a fejemben motoszkál, hogy talán sok helyen azért sem úgy működik a dolog, ahogy kellene, mert sokan saját magukat nem tudják elfogadni, ez által lehet, hogy gátlásossá vállnak még a saját párjuk előtt is.
Egy férfinél stressz forrás lehet a pénisz mérete, az együttlét hossza. Egy nőnél a mell méret és az örök önmarcangolás: vajon kövér vagyok e. Ez utóbbi két dolog szerintem nagyon sok párnál jelen van, de javítsatok ki, ha tévedek!
én-lány 35/fiú 34
5,5 éve vagyunk együtt, 3,5 éve élünk együtt, 18 hónapos a kisfiúnk
kapcsolatunk úgy indult, hogy csak szex, és más semmi, nem várunk el egymástól mást, nem randizunk, nem járunk el
a párom házas volt, bár a felesége 400 km-re lakott és kb. 2-3 hetente találkoztak ... szóval a lebukás nem fenyegetett bennünket
aztán egy este azzal állított be, h beadta a válópert
az első időkben, amikor nem voltak kötöttségek szinte naponta szeretkeztünk, kb. két évig
aztán egyre ritkábbak lettek ezek az alkalmak, kb. heti 1x
veszélyeztetett terhes voltam, ezért az első 3 hónapban nem lehettünk együtt, terhesség alatt talán 10x :-(
a szülés óta eltelt másfél évben sem jobb a helyzetünk, ha havi egyszer szeretkezünk talán sokat mondok, és nem rajtam múlik, mert igényem van rá, kedvem is lenne de kicsit abszurd, h nő létemre mindig én kezdeményezek, és sokszor nem kellek - lassan kezdem unni és hagyom az egészet
a régi szép időkben, voltak játékaink, kellékeink - de most minden a fiók mélyén porosodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!