Milyen a sexuális életed (csak házaspárok írjanak)?
Nem holmi perverz aberráció vezetett, amikor ezt a kérdést feltettem, hanem egy disszertációhoz kell anonim adatokat gyűjtenem.
Az érdekelne, hogy
- mennyi idős vagy te és mennyi idős a párod?
- milyen rendszerességgel éltek nemi életet?
- visztek e be valami játékot a házas életetekbe?
Csak házaspárok, vagy hosszabb ideje párkapcsolatban, de egy háztartásban élők válaszoljanak, ez fontos a kiértékelés szempontjából.
A feleségem 25 éves én meg 29 éves vagyok.
Két éve vagyunk házasok. Átlagban heti egy alkalommal vagyunk együtt de elofordult mar az is, hogy harom hetig nem csinaltuk.
Játékosak vagyunk, de nem használunk semmilyen segédeszközt(Már ha a kád nem szamít annak. :)).
Van egy 1 éves kislányunk.
Én reggeltől estig melózok, a feleségem meg a gyereknevelés mellett főiskolára jár csökkentett látogatással. Igenyünk lenne a több együttlétre de estére olyan fáradtak vagyunk, hogy sokszor csak arra vágyunk, hogy összebújva elaludhassunk.
Szeretném bővíteni a vűlaszolók körét.
N72/F74
47 éve vagyunk házasok
általában heti 3-4 alkalommal (átlagosan másnaponta), mindketten kívánjuk.
Ma már nem jellemző a segédeszköz, de az egyhangúságot azért kerüljük.
L42 F39
Mi már 13-éve vagyunk együtt.A helyzet szerintem siralmas!
A számszerűsége miatt szégyen kimondani,mivel nálunk 2-3havonta jó ha egyszer összejön.Van egy 10-éves fiunk,különszoba meg minden,de a feleségemnek túl zűrös a munkája,én meg túl sokat dolgozom.Sajna ez van!
29N-34F 4 éve vagyunk házasok, 5 éve élünk együtt
Nagyon változó. Ha minden ok heti 1-2 alkalom. Első terhesség alatt összesen kb 3szor, utána fél évig semmi, miattam (szoptatás kikészített). Utána helyrejött (a heti 1-2 alkalom). Most a második babánkat várjuk. És nekem semmi kedvem, sajnos. Férjem gyakran próbálkozik (naponta többször). De előfordul, ha a férjem mukahelyén gondok vannak, hogy kimarad akár 1-2 hónap is! Játék van, segédeszköz gyakorlatilag nincs (esetleg sikosító zselé-ha ez segédeszköznek számít).
Sziasztok,
Én 26 éves vagyok, a férjem 31. Átlagosan heti kb. 3-szor vagyunk együtt. Egy ideje kisbabát szeretnénk, így peteérés előtt-közben-után ez a szám változik, általában 1-2 naponta vagyunk együtt.
A kapcsolatunk 10 éves, 5 éve élünk együtt. Volt olyan időszakunk, amikor 1-2 hetente voltunk csak együtt, akkor álltam munkába, és stresszes időszak volt. Mostanában is sokszor az a baj, hogy hiába imádjuk egymást, a napi munkahelyi gondok sokszor annyira lefárasztanak minket estére, hogy tényleg csak egymáshoz bújni van kedvünk. Hétvége, nyaralás: szárnyakat kapunk.:-)
Játékosság: Segédeszközeink nincsenek, egyszerűen csak szeretjük egymást. Viszont hálószobához nem ragaszkodunk, de orális szexhez igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!