Milyen a sexuális életed (csak házaspárok írjanak)?
Nem holmi perverz aberráció vezetett, amikor ezt a kérdést feltettem, hanem egy disszertációhoz kell anonim adatokat gyűjtenem.
Az érdekelne, hogy
- mennyi idős vagy te és mennyi idős a párod?
- milyen rendszerességgel éltek nemi életet?
- visztek e be valami játékot a házas életetekbe?
Csak házaspárok, vagy hosszabb ideje párkapcsolatban, de egy háztartásban élők válaszoljanak, ez fontos a kiértékelés szempontjából.
N/45, F/46, házaspár 6 éve.
Heti max. kétszer, főleg miattam (N), mert egyszerűen ilyen gyakorisággal élvezem igazán. Viszont megadjuk a módját, 1-1,5 óra hosszan vagyunk együtt.
Segédeszközök igen (vibr., zselé, dvd), de ritkán élünk velük.
Velünk él 17 éves lányom, és muszáj okosan szerveznünk!
N42 F50 3 gyerek
heti 3-4 alkalommal
szeretem a kütyüket és a párom szereti hogy én szeretem.
Szeretem az 5 perces szexet is az ebédlőasztalon, ha úgy jö ki a lépés.
én 18.05
a gyerekek otthon, de külön emeleten. Régen se hátráltatták, mindíg tilos volt a hálószobánkba jönniük.
44/44 vagyok előbbról. Van gyerek, nagy és eléggé hátráltatja, mert 1. én mindig órákkal előbb elalszom, mint ő.
2. ha elmegy, bármikor hazajöhet, a legváratlanabb időpontban, eltérve a megbeszélttől. és nincs hálónk , hanem olyan háló-nappali.
De fontolgatom , hogy valami átrendezést kitalálunk.
28 nő-29 férfi, házasok vagyunk
heti kb. kétszer, és jó:)
segédeszköz nincs, játék(osság) van :)
nemcsak ágyban, hanem földön, kádban, ilyesmi...
33L/34F
3 naponta átlagban, ha kiegyensúlyozottabbak vagyunk
szia!
Lány/27 Fiu/33
2 éve vagyunk együtt!amikor összejöttünk ugy heto 3-4 szer,utána csökkent heti 1 re,utána havi 1 re,és most ott tartunk hogy 8 hónapja nem voltunk együtt.és már nem is akarok!
28/L, 27/F
Nálunk általában heti 1. Semmi segédeszköz. 11 éve vagyunk együtt, 9 éve együtt is élünk. Az első 1-2 évben nagyobb rendszerességgel éltünk sexuális életet. Aztán jött a gyerek, munka, néha örülök, hogy beesek az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!