Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a sexuális életed...

Milyen a sexuális életed (csak házaspárok írjanak)?

Figyelt kérdés

Nem holmi perverz aberráció vezetett, amikor ezt a kérdést feltettem, hanem egy disszertációhoz kell anonim adatokat gyűjtenem.

Az érdekelne, hogy

- mennyi idős vagy te és mennyi idős a párod?

- milyen rendszerességgel éltek nemi életet?

- visztek e be valami játékot a házas életetekbe?

Csak házaspárok, vagy hosszabb ideje párkapcsolatban, de egy háztartásban élők válaszoljanak, ez fontos a kiértékelés szempontjából.

2009. máj. 12. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
97%

csak nyáron leszünk férj és feleség, de együtt élünk!

- 21 és 26

- majdnem, hogy csak napi szinten

- és igen szoktunk:)

2009. máj. 12. 17:23
 2/61 anonim ***** válasza:
97%

44-44.

Heti 3-4 alkalom, kedvünk lenne több, de későn, fáradtan érünk haza vagy a távolban alszik.És nem mindig tudunk kettesben lenni.

Szinte u. a. ismételjük, semmi extra, de nem tudjuk megunni egymást.Csak 3 éve vagyunk együtt.

Érzelmeket szoktunk bevinni, sértődés, elhallgatva, majd ágyban kibeszélve s utána jó.Vagy nagy lelkesedés, nagy szeretet.

Unalom esetén masszázs, illatok, könyvek, megvonás.

2009. máj. 12. 17:25
 3/61 A kérdező kommentje:
A kor mellé, ha odaírnátok, hogy F/N, hogy lássam mennyi idős a férfi és mennyi idős a nő.. Köszönöm!!!!
2009. máj. 12. 17:26
 4/61 anonim ***** válasza:
89%

Sexuális életem nincs, szexuális annál inkább.

23 éves nő vagyok, férjem 26 éves, nyolc hónapja vagyunk házasok, gyerekünk még nincs. Mostanában heti egyszer vagy kétszer vagyunk együtt, mert bár nagyon szeretjük egymást, az életünk elég stresszes, nap végére általában teljesen kivagyok, és semmi kedvem az egészhez. Ez nem azt jelenti, hogy én nem szeretnék többször vele lenni, csak a lehetőségeink szűkösek. A fantázia szerepe nálunk minimális, mert egész egyszerűen nincs lehetőségünk kivitelezni az ötleteket, lakásproblémák miatt. Természetesen amint megoldódnak a lakásproblémáink, igyekszünk "felrázni" a szexuális életünket. Remélem, elég részletes volt a beszámoló...

2009. máj. 12. 17:26
 5/61 anonim ***** válasza:
97%

27L/33F

Hetente kb. 1-2-szer

Igen, viszünk bele játékot.

2009. máj. 12. 17:30
 6/61 A kérdező kommentje:

A 17:26-os hozzászólóról jutott eszembe, hogy egy kérdést elfelejtettem:

Van egy gyerek a családban, ha igen, akkor még otthon lakik e, ha igen, akkor mennyire hátráltatja az otthon lakása a házas életet?

2009. máj. 12. 17:34
 7/61 anonim ***** válasza:
97%

L/19 F/22 1éve élünk együtt.

Heti 4-5 alkalom

Vannak segédeszközeink :) (bilincs, vibri..) és szoktunk házon kívül is szexelni (park, tető, tóban matracon, mozi, kocsi..stb)

2009. máj. 12. 17:37
 8/61 anonim ***** válasza:
97%

26/nő-35/férfi

Mi sajnos nem igen élünk szexuális életet, pedig még csak 2 éve vagyunk együtt és van egy 1 éves gyerekünk. Mindketten nagyon fáradtak vagyunk. Ő a megélhetésünkért dolgozik én pedig a kicsivel vagyok itthon és hétvégén éjszakánként zenélek. Még az sem lehet, hogy néha kirugunk a hámból, mert én ilyenkor dolgozom, a férjem pedig a gyerekkel van otthon. egyébként a ritka az nálunk annyi, hogy kb. 2-3 hetente egyszer, de viszonylag rövid idő

2009. máj. 12. 17:38
 9/61 anonim ***** válasza:
97%

25/L-33/F

Majdnem minden nap. Van ugy, hogy kimarad egy nap, de van ugy, hogy egy nap ketszer. Ket honapja szultem. Terhesseg alatt is igy volt. Szoktam tancolni, szeretjuk a szep fehernemuket, valtozatosak a poziturak, nem vetjuk sem sem az oralis sem az analis szexet. Es mindketten elvezzuk.

2009. máj. 12. 17:41
 10/61 anonim ***** válasza:
97%

28 L -29 F

két éve élünk együtt. Az elején kb heti 2-3 alkalommal, aztán maradt a heti egy. Volt néha hogy kéthetente de az ritkább. Mostanában heti 1-2 lett, söt egyik nap reggel is és este is, ez az elején jellemzö volt.

Nincs gyerekünk de keményen dolgozunk és mondhatni hogy nagyon stresses mindkettönk munkája, de lehet pont ezért.

Voltam férjnél 4 év együtt élés után egy év házaság volt. akkor én 25 voltam a férjem meg 31. Vele havi egyszer sexeltünk szinte, nem is kívántam többször.

De érdekes hogy sokan hosszu kapcsolatban heti 3-4 alkalmat írnak, mikor az ismeretségi körömben pont az a baja mindenkinek hogy max kéthetente egyszer, az már csoda ha heti egy van.

2009. máj. 12. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!