Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a sexuális életed...

Milyen a sexuális életed (csak házaspárok írjanak)?

Figyelt kérdés

Nem holmi perverz aberráció vezetett, amikor ezt a kérdést feltettem, hanem egy disszertációhoz kell anonim adatokat gyűjtenem.

Az érdekelne, hogy

- mennyi idős vagy te és mennyi idős a párod?

- milyen rendszerességgel éltek nemi életet?

- visztek e be valami játékot a házas életetekbe?

Csak házaspárok, vagy hosszabb ideje párkapcsolatban, de egy háztartásban élők válaszoljanak, ez fontos a kiértékelés szempontjából.

2009. máj. 12. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ! Természetesen jöhet még, mert minél több adat van, annál eredményesebb a felmérés, csak gondoltam jelzem, hogy szorgalmasan olvasok!
2009. máj. 12. 19:34
 22/61 anonim ***** válasza:
96%
28N-28F, 6éve élünk együtt, 2éve vagyunk házasok. Átlagosan heti 3x bújunk össze, segédeszközöket nem használunk (anélkül is jó a szex). Gyerekünk még nincs. (Nyaraláskor ez a szám gyakoribb - akkor naponta is együtt vagyunk, van, hogy napi 2x is.)
2009. máj. 12. 21:00
 23/61 anonim ***** válasza:
100%

31N-33F

Házasok vagyunk, 12 éve ismerjük egymást, 9 éve vagyunk házasok, két gyerekünk van, akik még kicsik, így nem zavarnak meg soha.

Segédeszközt szoktunk használni ill. még csak egy análrudat szereztünk be nemrég, de vibrátort és péniszpumpát, valamint bilincset is szeretnénk. Filmet is nézünk. Egyébként nem vagyunk túl gyakran együtt, havi 2-5 alkalommal, ezt is néha úgy oldjuk meg, hogy éjjel egykor ugrunk egymásnak, ha a gyerekek altatása után véletlenül kicsit jobban sikerül magunkhoz térni:D

A kérdező nem akarja elárulni, nála mi a helyzet e téren?:)

2009. máj. 12. 21:29
 24/61 A kérdező kommentje:

A kérdező sajnos jelenleg nem büszkélkedhet párkapcsolattal. :-( Szóval csak irigykedem pár hozzászólóra! :-)

De köszönöm az érdeklődést!

2009. máj. 12. 21:42
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
46/N 49/F Heti 3-4 ,de van úgy hogy gyakrabban is. 26 éve vagyunk házasok. Segédeszközeink nincsenek,nem hiányoznak. A gyerekek már nagyok,de amikor kicsik voltak akkor sem akadályoztak minket.
2009. máj. 12. 22:01
 26/61 anonim ***** válasza:
100%

-én 26, férjem 30.

-ritkán tudunk egyutt lenni kb. hetente, de van hogy tobb is eltelik :(

- 1 éves a fiunk, e téren bizony hátráltat (én fáradt vagyok, de ha mégis eljutunk odáig, egész biztosan felébred, pedig kulon szobában van)

-játék - nem szoktunk

2009. máj. 12. 23:31
 27/61 anonim ***** válasza:
100%

22L + 33F

1,5 eve vagyunk egyutt, 1 eve elunk egyutt

Nem hasznalunk jatekszereket, inkabb csak egy uveg jo bort vagy egy kicsit nyalasabb filmet, meg eleg szenvedelyesek vunk mindketten igy nem is kell valahogy.

Nincs gyerekunk, es kb. heti 2-3 alkalommal vagyunk egyutt, neha kevesebbszer, mert valahogy nalunk nagyon mukodik az a "kiehezeses" dolog :)

2009. máj. 13. 01:06
 28/61 anonim ***** válasza:
100%

-23L/28F, 1 éve házasok, 6 hónapos picurral

-gyakorlatilag egyáltalán nem élünk szexuális életet a gyermek fogantatása óta.

-nem használunk segédeszközt

2009. máj. 13. 07:13
 29/61 anonim ***** válasza:
100%

28/28, 5 éve együtt

heti 1-2-szer, párom sokat dologzik és hulla fáradt estére :-(((

szoktunk játszani (eszközökkel, ruhákkal), de inkább csak 'ünnepnapokon'

babát most próbáljuk összehozni

2009. máj. 13. 09:48
 30/61 anonim ***** válasza:
100%

45L/38F Hát én sajnos rontom a statisztikát.

Jó ha hetente egyszer, mert szeretnék a kedvében járni a férjemnek, az is csak pár perc, hiszen a párom már annyira "odavan", hogy azonnal eldurran. Sajnos én (L)vagyok aki nem kívánja sűrűbben. Igazi, amikor mindkettőnknek jó és nem 10 másodperc, az max kéthavonta(!!!). 13 éve vagyunk házasok, két gyerekünk van (12 és 7 évesek) gyakorlatilag mindíg a nyakunkon vannak, az első 7 évben egyetlen szobában laktunk mind a négyen, de szerintem csak kifogás volt a részemről erre hivatkozni. 5 éve három szobás lakásunk van, külön hálóval és semmit nem javult a helyzet. Már mindent megpróbáltam, de nem segített rajtam semmi.

2009. máj. 13. 10:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!