Milyen a sexuális életed (csak házaspárok írjanak)?
Nem holmi perverz aberráció vezetett, amikor ezt a kérdést feltettem, hanem egy disszertációhoz kell anonim adatokat gyűjtenem.
Az érdekelne, hogy
- mennyi idős vagy te és mennyi idős a párod?
- milyen rendszerességgel éltek nemi életet?
- visztek e be valami játékot a házas életetekbe?
Csak házaspárok, vagy hosszabb ideje párkapcsolatban, de egy háztartásban élők válaszoljanak, ez fontos a kiértékelés szempontjából.
Én 31 éves a férjem 34 ,13 éve élünk együtt és 11 éve vagyunk házasok.Hetente 4x általában,de van mikor többször is vagy naponta is többször . Minden egyes együttlétet élvezünk .Hangulattól és sok mástól függ épp gyors numera vagy órákig tartó szeretkezést kívánunk. Na és nagyban függ a 3 gyermekünktől is:)
Mindig változatos a szexuális életünk és extrának már ha annak számít ha úgy kívánjuk masszázsolaj és síkosító egyben használatával játszadozunk egymással.Ami nagyon meghitt és feltétlen bizalmon alapul.Röviden ennyi
28 L - 38 F
7 éve vagyunk együtt. Jelenleg fél éves a gyerek, születésétől élünk együtt, de előtte 4 évig minden este vándoroltunk, hol itt, hol ott aludtunk. A szülésig szinte minden nap voltunk együtt, volt hogy többször is. A szülés utáni kötelező szünet óta most kezdene visszaállni a rend, de sajnos a baba érzékelője nagyon jó, amint elkezdünk valamit rögtön felébred. Ha sikerül visszaaltatni folytatjuk, ha nem van hogy kimarad. (pedig külön szobája van, csak nyitva az ajtó). Így jelenleg 3-5 alkalom hetente.
Segédeszközöket nem használunk, max. filmet nézünk, de a helyszín lehet mindenhol, sátor, tengerpart, autó, ágy, föld, stb. Anál, orál is bevállalva, csak a szülés óta nem igazán jön minden össze.
En 32\l, parom30\f
Mi 4 eve jarunk es 3 eve lakunk egyut es fel eve volt az eljegyzes.
Heti 1-szer bujunk ossze.
Majdnem mindig "jatszunk" egymassal.
Azert ilyen ritka a nemi eletunk mert heti 2-3szor ejjel is dolgozok. Igy gyakran faradt vagyok, meg a parom is mert o reggeltol estig dolgozik. Van olyan nap is amikor csak telefonon beszelunk :))
Egyszerüen hihetetlennek tartom, hogy hosszu kapcsolatokban élö párok heti 3-5 alkalamakat írnak. A kb 30 válaszból talán jó ha 5 írta hogy kéthetente stb...
Szerintem sokan maguknak sem valják be hogy van az hogy kéthetente 1x és van az hogy ez szinte állandósult.
egy 2-5 éves kapcsolatban el sem tudom hinni pl a heti 4-5 alkalmat mert ez azt jelentenéhogy minimum minden másnap. hogy bírja a férfi? 2 éven keresztül ha heti 4 alkalom megvan akkor több mint 365x csinálták.
èn azt mondhatom hogy 2 év alatt a heti egy átlag van. nagy ritkán heti 2x de van olyan hogy 2 hétig nincs. Egyébként minden nap összebújva nézük a tv-t vagy egymás karjában alszunk el.
Lehet csak az én barátaim az egyetlenek akik sorba arról panaszkodnak hogy jó ha havonta 1-2 x sexelnek. de a 4-5 alkalmat akkor sem tudom elhinni.
bocsánat a rendszeres 4-5 alkalmat nem tudom elhinni.
ja és nem pontoztam le senkit sem.
Nem vonom kétségbe senki szavát, aki eddig hozzászólt, viszont annyi megjegyeznék, hogy az utolsó hozzászóló válasza megfogott, mégpedig azért mert azok a férfi ismerőseim, akik már pár éve házasok, hasonlóan reagáltak a kérdésemre, mint az utolsó hozzászóló. Nem mondom, hogy egytől egyig mindenki, de a többség sajnos a szexuális élet ellaposodásáról számolt be.
Örülök, hogy akad ellen példa is. Persze lehet az is, hogy akinek a szexuális élete nem épp irigylésre méltó, az illető még az anonimitás megtartása mellett is szégyenli ezt a tényt megosztani másokkal, persze tisztelet a kivételnek!
Sziasztok! Én a "statisztikarontó" vagyok akinek jó, ha kéthavonta egyszer összejön.
Szóval nem biztos, hogy nem igazak a heti 4-5-ök. Az én férjem szerintem simán bevállalná a heti 7-et is. Még soha nem fordult elő, hogy bármikor is azt mondta volna, hogy "most ne drágám". (Ebbe beleértendők a BL döntők és F1-es futamok is. Bár akkor nem szenyózok vele.)Akár álmában is felkelthetem, pedig reggel ötkor kel. Szóval vannak különleges férfiak. Tény szerintem, hogy a többségnél - és ez alatt a 70-80 %-ot értem és nőket férfiakat egyaránt - pár év elteltével elhanvad a láng. Sok a munka, gyerekek, háztartás, időbeosztás, ...stb Én azért reménykedem, hogy még fellobban bennem valami, még nem írtam le magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!