Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a sexuális életed...

Milyen a sexuális életed (csak házaspárok írjanak)?

Figyelt kérdés

Nem holmi perverz aberráció vezetett, amikor ezt a kérdést feltettem, hanem egy disszertációhoz kell anonim adatokat gyűjtenem.

Az érdekelne, hogy

- mennyi idős vagy te és mennyi idős a párod?

- milyen rendszerességgel éltek nemi életet?

- visztek e be valami játékot a házas életetekbe?

Csak házaspárok, vagy hosszabb ideje párkapcsolatban, de egy háztartásban élők válaszoljanak, ez fontos a kiértékelés szempontjából.

2009. máj. 12. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim válasza:
100%

Én 31 éves a férjem 34 ,13 éve élünk együtt és 11 éve vagyunk házasok.Hetente 4x általában,de van mikor többször is vagy naponta is többször . Minden egyes együttlétet élvezünk .Hangulattól és sok mástól függ épp gyors numera vagy órákig tartó szeretkezést kívánunk. Na és nagyban függ a 3 gyermekünktől is:)

Mindig változatos a szexuális életünk és extrának már ha annak számít ha úgy kívánjuk masszázsolaj és síkosító egyben használatával játszadozunk egymással.Ami nagyon meghitt és feltétlen bizalmon alapul.Röviden ennyi

2009. máj. 13. 14:22
 32/61 anonim ***** válasza:
82%
Miért kellett lepontozni a válaszok nagy részét?!?! Én úgy gondolom, itt mindenki 100%-ot érdemelne. Vagy tévedek?
2009. máj. 13. 15:36
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

28 L - 38 F

7 éve vagyunk együtt. Jelenleg fél éves a gyerek, születésétől élünk együtt, de előtte 4 évig minden este vándoroltunk, hol itt, hol ott aludtunk. A szülésig szinte minden nap voltunk együtt, volt hogy többször is. A szülés utáni kötelező szünet óta most kezdene visszaállni a rend, de sajnos a baba érzékelője nagyon jó, amint elkezdünk valamit rögtön felébred. Ha sikerül visszaaltatni folytatjuk, ha nem van hogy kimarad. (pedig külön szobája van, csak nyitva az ajtó). Így jelenleg 3-5 alkalom hetente.

Segédeszközöket nem használunk, max. filmet nézünk, de a helyszín lehet mindenhol, sátor, tengerpart, autó, ágy, föld, stb. Anál, orál is bevállalva, csak a szülés óta nem igazán jön minden össze.

2009. máj. 13. 15:55
 34/61 A kérdező kommentje:
15:36-nak: Én eddig minden válaszra 100%-ot adtam, mert amire én használom a válaszokat, arra 100%-an megfelel, függetlenül a hozzászólás tartalmától, szóval nem én pontoztam le!
2009. máj. 13. 17:14
 35/61 anonim ***** válasza:
100%

En 32\l, parom30\f

Mi 4 eve jarunk es 3 eve lakunk egyut es fel eve volt az eljegyzes.

Heti 1-szer bujunk ossze.

Majdnem mindig "jatszunk" egymassal.

Azert ilyen ritka a nemi eletunk mert heti 2-3szor ejjel is dolgozok. Igy gyakran faradt vagyok, meg a parom is mert o reggeltol estig dolgozik. Van olyan nap is amikor csak telefonon beszelunk :))

2009. máj. 13. 18:48
 36/61 anonim ***** válasza:
44%
Gondoltam, hogy nem te voltál! de remélem az is elolvasta, aki a többséget lepontozta. De ha ezen éli ki magát, hát csinálja! :)
2009. máj. 13. 23:44
 37/61 anonim ***** válasza:
71%

Egyszerüen hihetetlennek tartom, hogy hosszu kapcsolatokban élö párok heti 3-5 alkalamakat írnak. A kb 30 válaszból talán jó ha 5 írta hogy kéthetente stb...

Szerintem sokan maguknak sem valják be hogy van az hogy kéthetente 1x és van az hogy ez szinte állandósult.

egy 2-5 éves kapcsolatban el sem tudom hinni pl a heti 4-5 alkalmat mert ez azt jelentenéhogy minimum minden másnap. hogy bírja a férfi? 2 éven keresztül ha heti 4 alkalom megvan akkor több mint 365x csinálták.

èn azt mondhatom hogy 2 év alatt a heti egy átlag van. nagy ritkán heti 2x de van olyan hogy 2 hétig nincs. Egyébként minden nap összebújva nézük a tv-t vagy egymás karjában alszunk el.

Lehet csak az én barátaim az egyetlenek akik sorba arról panaszkodnak hogy jó ha havonta 1-2 x sexelnek. de a 4-5 alkalmat akkor sem tudom elhinni.

2009. máj. 14. 05:57
 38/61 anonim ***** válasza:
59%

bocsánat a rendszeres 4-5 alkalmat nem tudom elhinni.

ja és nem pontoztam le senkit sem.

2009. máj. 14. 05:58
 39/61 A kérdező kommentje:

Nem vonom kétségbe senki szavát, aki eddig hozzászólt, viszont annyi megjegyeznék, hogy az utolsó hozzászóló válasza megfogott, mégpedig azért mert azok a férfi ismerőseim, akik már pár éve házasok, hasonlóan reagáltak a kérdésemre, mint az utolsó hozzászóló. Nem mondom, hogy egytől egyig mindenki, de a többség sajnos a szexuális élet ellaposodásáról számolt be.

Örülök, hogy akad ellen példa is. Persze lehet az is, hogy akinek a szexuális élete nem épp irigylésre méltó, az illető még az anonimitás megtartása mellett is szégyenli ezt a tényt megosztani másokkal, persze tisztelet a kivételnek!

2009. máj. 14. 10:21
 40/61 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok! Én a "statisztikarontó" vagyok akinek jó, ha kéthavonta egyszer összejön.

Szóval nem biztos, hogy nem igazak a heti 4-5-ök. Az én férjem szerintem simán bevállalná a heti 7-et is. Még soha nem fordult elő, hogy bármikor is azt mondta volna, hogy "most ne drágám". (Ebbe beleértendők a BL döntők és F1-es futamok is. Bár akkor nem szenyózok vele.)Akár álmában is felkelthetem, pedig reggel ötkor kel. Szóval vannak különleges férfiak. Tény szerintem, hogy a többségnél - és ez alatt a 70-80 %-ot értem és nőket férfiakat egyaránt - pár év elteltével elhanvad a láng. Sok a munka, gyerekek, háztartás, időbeosztás, ...stb Én azért reménykedem, hogy még fellobban bennem valami, még nem írtam le magam.

2009. máj. 14. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!