Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szégyen ha kiskorodban...

Nagyon szégyen ha kiskorodban elhagyott a családod?

Figyelt kérdés
Én ezt mindig titkoltam,ezért nincsenek is haverjaim.Vajon mennyire számíthat az átlagos embereknek,hogy kik mik a szülei valakinek?Szerintetek találhatok majd egyszer egy lányt aki elfogad így ahogy vagyok? Hamarossan befejezem az egyetemet meg jó munkám is lesz,szóval csak a családi háttér fontossága érdekel.
2011. nov. 18. 23:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlenség, nem szégyen.
2011. nov. 18. 23:23
 2/19 A kérdező kommentje:
Kérem őszinte véleményeket küldjetek.Köszi.
2011. nov. 18. 23:27
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyám mindig azt mondta árva fiút keressek, ne legyen gondom anyóssal. Szóval még előnynek is emlegetheted.

Viccet félre téve, ez szomorú, nem szégyen, de hidd el senkit nem foglalkoztat különösebben.

2011. nov. 18. 23:28
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szegyen annak, aki elhagyott, de te artatlan aldozat vagy. Onerobol eljutottal oda, hogy szep es boldog eleted legyen. Legy buszke magadra! Ha pedig egy lany ilyen okok miatt hagyna el, akkor nem hiszem, hogy o lenne a lelkitarsad, mert az Igazi teged fog szeretni testestol, lelkestol, csaladdal vagy anelkul, csak teged.
2011. nov. 18. 23:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehetsz róla... miért indulnál hátrányból?

Különben is, ha szeretünk valaki, akkor nem a családja miatt. Ha nagyon nyersen akarok fogalmazni, az egy elhanyagolható dolog.

2011. nov. 18. 23:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked szégyen, hanem a szüleidnek. Te inkább legyél büszke arra, hogy a nehézségek ellenére elvégzel egy egyetemet, és jó állásod lesz.

Engem egyáltalán nem érdekel, kik a szülők, mindig az egyént nézem. Gondolom nem csak én vagyok így ezzel.

23/N

2011. nov. 18. 23:36
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Bizony, nem az az érdem, amit a családod tolt a feneked alá.
2011. nov. 18. 23:39
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a te szégyened hanem a szüleidé. Biztos, hogy találni fogsz olyan lányt aki elfogad és szeret. Az én párom is "mínuszból" indult a családja miatt de a saját erejéből felépített magának egy rendes életet. Én emiatt nagyon büszke vagyok rá.
2011. nov. 18. 23:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én párom szülei elváltak, ami nem ugyanaz, mint a te esetedben, de hasonló, mert az ő családi háttere sem az, hogy van apu meg anyu... Amikor megismertem, nem tudtam róla. Később, talán az első randin beszéltünk erről, de már nem is emlékszem. Szóval, amikor megtudtam sem kedveltem, tetszett kevésbé, mint addig. Hiszen erről nem ő tehet, hanem a szülei. Nekem otthon van anyu és apu, de semmivel sem vagyok különb, attól, mint akinek csak anyu van otthon vagy csak apu, vagy nincs senki. Ismerek egy lányt, apukájuk halála után az anyukájuk nem gondoskodott róluk, intézetbe kerültek. Anyukájukról azóta nem hallottak. A lány most már 23 éves, tanul, dolgozik, egy évig Írországban élt és ott dolgozott. Én őt saját maga miatt szeretem és nem a szülei vagyis hát nála a nemlétező szülei miatt. Nyugodtan barátkozhatnál te is, hidd el, aki ezért elítélne, az amúgy sem lenne jó barátod, aki meg észreveszi és értékeli a saját tulajdonságaidat, annak csak egy információ lesz rólad, hogy te nem a szüleiddel nevelkedtél. Remélem segítettem valamit neked. Nagyon szép életet és sok sikert kívánok neked az egyetemhez, a diplomához és a munkához. Bízom benne, hogy barátokat is találsz nemsokára és megtalálod a szerelmet is. :)

2011. nov. 18. 23:53
 10/19 A kérdező kommentje:
Nekem fiatalabb koromban mindig olyan érzésem volt, hogy pl az osztálytársaim szülei mint a közmondás,hogy nem esik messze az alma a fájától véleményen voltak.
2011. nov. 18. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!