Mit csináljak? A fiam összejött az angoltanárnőjével, és mellette barátnője is van.
A fiam összejött az angoltanárnőjével, mellette van egy vele egykorú barátnője is.
A fiam azt mondja ,hogy a tanárnővel csak szórakoznak nem lesz semmi komoly belőle.
Az apja meg dicséri ,hogy milyen ügyes ,hogy egyszerre két nővel van.
Kiélni magát nem azt jelenti, hogy gerinctelen p.öcsként viselkedik. Én azt vallom, hogy ha valaki azt akarja, hogy felnőttként kezeljék, akkor tényleg legyen felnőtt az élet minden területén, ha nem az, akkor ne várja el, hogy egyenlő felnőtt félként tekintsenek rá. Tehát ha a 16 éves fiú szeretne délután eljárkálni, zsebpénzt kapni stb akkor viselkedjen is annak megfelelően. Ha kapcsolatban vagyunk, NEM csaljuk meg a másikat, még akkor sem, ha a dögös tanárnő teszi szét a lábait. Nem is értem hogy felnőtt férfiak fejében hogy fordulhat meg, hogy ez normális?? Ha nem lenne barátnője akkor oké, döngesse az angoltanárt, hülye lenne kihagyni, itt a tanár a felelőtlen idióta. De annyi gerinc legyen már benne, hogy ha barátnője van, akkor nem dugdos mást.
A tanárt én úgy kirúgatnám hogy nem éri a lába a földet, a középiskolás tanítványainkkal nem hentergünk óra után. Menj az igazgatóhoz.
Apukával elbeszélgetnék arról, hogy mi lenne a véleménye, ha én munka után bent maradnék gyakorlatozni a főnökömön, az ugyanilyen szép skalp lenne, mint a fiúnak az angoltanár, a körülmények azonosak.. Ha erre is rábólint akkor elfogadom, hogy a fiú viselkedése normális.
És engem is érdekelne, hogy akik itt nagyban védik a fiút, mert ez teljesen rendjén való viselkedés, mit tennének, ha egy 16 éves lányról lenne szó? Kiröhögnék meg kiabálnák rá, hogy pénzéhes k.urva, aki csak azért fekszik össze a tanárjával mert kocsija van, és egyébként is az összes nő ordas ri.banc, főleg a tizenévesek, ha meg még a pasiját is csalja, akkor kerékbe kell törni és máglyán elégetni. Undorító, hogy néhány férfi azt gondolja, hogy csak azért mert neki f.asz lóg a lába között máris mindent szabad és minden jár. (Mielőtt nekem esnétek, az is undorító, hogy egynéhány nőre is igaz ez, de itt most nem volt ilyen)
Nem az volt, hogy délután beszél a tanárnővel?
Hahó, kérdező! Hogyan alakult végül?
Már a kérdés felépítőséből látszik hogy fake.
Ne legyetek már hülyék:D
Úristen, tényleg vannak olyan emberek, akik ezt helyeslik?!
Szép világ, azért tartunk ott, ahol, erkölcs terén, gratulálok!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!