Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A fiam összejöt...

Mit csináljak? A fiam összejött az angoltanárnőjével, és mellette barátnője is van.

Figyelt kérdés

A fiam összejött az angoltanárnőjével, mellette van egy vele egykorú barátnője is.

A fiam azt mondja ,hogy a tanárnővel csak szórakoznak nem lesz semmi komoly belőle.

Az apja meg dicséri ,hogy milyen ügyes ,hogy egyszerre két nővel van.

2011. nov. 18. 10:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
84%

Én őszintén szólva még mindíg a tanárnőn vagyok leginkább kiakadva ebbel a háromszögben. Ő a felnőtt, már uram bocsássa meg, de nem neki kéne eszénél lenni?

Az, hogy a fiad bunkó szokás szerint a kisebbik agyával gondolkodik, sem mellékes. Most kell megtanítani arra, hogy ilyet nem csinálunk, úgy, mint mikor egyéves az újságot kóstolgatta.

A barátnőt ezerrel sajnálom.

Szerintem már nem kérdéses miért jönnek össze fiatal csitrik idősebb férfiakkal. Mert ez a várható színvonal általában a saját korosztályában!

2011. nov. 18. 13:47
 52/66 anonim ***** válasza:
20%

Az nem gondolkodas, amit te csinalsz, azt csak te hivod annak.

De ne idegeskedj, irtam ki kerdest ezzel kapcsolatban, alig varom mar, h a moral bajnokok eloadjak, h ok azota agyba vizelnek rendszeresen, mert bla bla bla...

2011. nov. 18. 13:49
 53/66 anonim ***** válasza:

re#54 Tehát te azt gondolod, hogy amit én gondolok, hogy gondolkodás [eredménye amit írok],

az nem gondolkodás [minek eredménye az írás] hanem azt gondolod, én azt hívom annak.

Jobbulást.

2011. nov. 18. 14:08
 54/66 anonim ***** válasza:
22%

Pffff:D

Szanalom:D

2011. nov. 18. 14:13
 55/66 anonim ***** válasza:
26%

mint a legtöbb ilyen kérdésben, ebben is kételkedem. nem hiszem, hogy egy tanárnő egy 16 éves srácnak tenné szét a lábát(bár előfordul), viszont ha igaz amit írtál, akkor pár napon belül hallunk felőlük a hírekből:D

ja, és ha így lesz, akkor pacsi a srácnak

2011. nov. 18. 14:47
 56/66 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom a nők írtak itt az erkölcsösségről meg hogy jaj szegény barátnő blabla Nem az első barátnője , lesz még neki jó pár hisz csak 16 éves még.Miért baj hogy a srác egy alfahím?Fiatal , had élje már ki magát , nincs olyan fiatal középiskolás srác aki visszautasítana egy csinos huszonéves tanárnőt.A barátnője meg hát így járt.
2011. nov. 18. 14:48
 57/66 anonim ***** válasza:
91%
A 46-os válaszolónak adok igazat, úgyhogy én már nem is fűzök hozzá semmit.
2011. nov. 18. 15:25
 58/66 anonim ***** válasza:
97%
Ha egy felnőtt nő behálóz egy gyereket.akkor a srác milyen tökös.Ha egy 16 éves kislány (igen.kislány,attól függetlenül,hogy hogyan néz ki),összejön a tanárával,akkor a csaj k.rva,a tanár meg megrontja.Akkor most hogy is van ez?A srác 16 éves csak,persze,hogy az a lényeg,hogy minél több nővel legyen.De a tanárral mindenképpen beszélni kell,hiszen már az sem érthető teljesen,hogy egy érett nő mit lát egy gyerekben .
2011. nov. 18. 15:27
 59/66 anonim ***** válasza:
97%
Ki kell ábrándítsalak, NEM attól lesz valaki alfahím, hogy bárkit megb@sz.
2011. nov. 18. 15:49
 60/66 anonim ***** válasza:
0%

Miért akkor mitől?

Az előbb leírt tulajdonságoktól, h becsületes, őszinte?

A hülye is tudja, h ezek azok az emberek akik leginkább nem kellenek a nőknek.

2011. nov. 18. 16:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!