Mit csináljak? A fiam összejött az angoltanárnőjével, és mellette barátnője is van.
A fiam összejött az angoltanárnőjével, mellette van egy vele egykorú barátnője is.
A fiam azt mondja ,hogy a tanárnővel csak szórakoznak nem lesz semmi komoly belőle.
Az apja meg dicséri ,hogy milyen ügyes ,hogy egyszerre két nővel van.
Én őszintén szólva még mindíg a tanárnőn vagyok leginkább kiakadva ebbel a háromszögben. Ő a felnőtt, már uram bocsássa meg, de nem neki kéne eszénél lenni?
Az, hogy a fiad bunkó szokás szerint a kisebbik agyával gondolkodik, sem mellékes. Most kell megtanítani arra, hogy ilyet nem csinálunk, úgy, mint mikor egyéves az újságot kóstolgatta.
A barátnőt ezerrel sajnálom.
Szerintem már nem kérdéses miért jönnek össze fiatal csitrik idősebb férfiakkal. Mert ez a várható színvonal általában a saját korosztályában!
Az nem gondolkodas, amit te csinalsz, azt csak te hivod annak.
De ne idegeskedj, irtam ki kerdest ezzel kapcsolatban, alig varom mar, h a moral bajnokok eloadjak, h ok azota agyba vizelnek rendszeresen, mert bla bla bla...
re#54 Tehát te azt gondolod, hogy amit én gondolok, hogy gondolkodás [eredménye amit írok],
az nem gondolkodás [minek eredménye az írás] hanem azt gondolod, én azt hívom annak.
Jobbulást.
mint a legtöbb ilyen kérdésben, ebben is kételkedem. nem hiszem, hogy egy tanárnő egy 16 éves srácnak tenné szét a lábát(bár előfordul), viszont ha igaz amit írtál, akkor pár napon belül hallunk felőlük a hírekből:D
ja, és ha így lesz, akkor pacsi a srácnak
Miért akkor mitől?
Az előbb leírt tulajdonságoktól, h becsületes, őszinte?
A hülye is tudja, h ezek azok az emberek akik leginkább nem kellenek a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!