Mit csináljak? A fiam összejött az angoltanárnőjével, és mellette barátnője is van.
A fiam összejött az angoltanárnőjével, mellette van egy vele egykorú barátnője is.
A fiam azt mondja ,hogy a tanárnővel csak szórakoznak nem lesz semmi komoly belőle.
Az apja meg dicséri ,hogy milyen ügyes ,hogy egyszerre két nővel van.
11:40-es vagyok Ismét Ljuden-nek:
Nem vagy buta, és ezért bocsánatot kérek. Nyugodtabban is elolvastalak. A véleményed első mondatával (miszerint: a férfi az férfi) természetesen most sem értek egyet. Iszonyatosan "felkaptam a vizet" a láttára. Továbbra is azt mondom, senkinek nincs joga egy másik emberen "gyakorlatozni", - se akkor, hogyha férfi, se hogyha nő. A gyerek apját - ebben a tekintetben, mert lehet, hogy más vonatkozásokban, pl. szakterületén, kitűnő ember - "átlagjózsinak" tartom.
Abban igazad van, hogy egy ember a saját hibáiból szerzi a tapasztalatot - de azért nem baj, ha van mellette olyan figura (itt: az édesanya), aki felhívja a figyelmét az etikai parancsokra is.
Nos? Elfogadod-e a belátó bocsánatkérést? Amúgy meg: ha valaki nem erkölcs-csősz, az pont én vagyok (és talán nyanya sem:-) ) Üdv.
A fiam az apjának dicsekedett ezzel, a férjem meg nekem dicsekedett ,hogy milyen "tökös" fia van.
Fiam szegény barátnője nem tudja ,hogy megcsalja őt.
a tanárnő egy kiskorúval hetyeg? és erre a fiad apja büszke? gratulálok...
azért meghallgatnám a tanárnő álláspontját is, lehet, hogy a fiad csak eltúlozta a dolgokat, h lazának és menőnek tűnjön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!