Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A fiam összejöt...

Mit csináljak? A fiam összejött az angoltanárnőjével, és mellette barátnője is van.

Figyelt kérdés

A fiam összejött az angoltanárnőjével, mellette van egy vele egykorú barátnője is.

A fiam azt mondja ,hogy a tanárnővel csak szórakoznak nem lesz semmi komoly belőle.

Az apja meg dicséri ,hogy milyen ügyes ,hogy egyszerre két nővel van.

2011. nov. 18. 10:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
91%
mert az a "férfias" viselkedés, ha bedől egy mocsok kiskorúrahajtó tanárnőnek,miközben jár egy lánnyal Na ne.
2011. nov. 18. 11:51
 22/66 anonim ***** válasza:
A fiad ezt simán elmesélte?
2011. nov. 18. 11:52
 23/66 anonim ***** válasza:
22%
Én is büszke lennék a fiamra ha ilyet tenne.
2011. nov. 18. 11:53
 24/66 anonim ***** válasza:
96%

11:40-es vagyok Ismét Ljuden-nek:

Nem vagy buta, és ezért bocsánatot kérek. Nyugodtabban is elolvastalak. A véleményed első mondatával (miszerint: a férfi az férfi) természetesen most sem értek egyet. Iszonyatosan "felkaptam a vizet" a láttára. Továbbra is azt mondom, senkinek nincs joga egy másik emberen "gyakorlatozni", - se akkor, hogyha férfi, se hogyha nő. A gyerek apját - ebben a tekintetben, mert lehet, hogy más vonatkozásokban, pl. szakterületén, kitűnő ember - "átlagjózsinak" tartom.

Abban igazad van, hogy egy ember a saját hibáiból szerzi a tapasztalatot - de azért nem baj, ha van mellette olyan figura (itt: az édesanya), aki felhívja a figyelmét az etikai parancsokra is.

Nos? Elfogadod-e a belátó bocsánatkérést? Amúgy meg: ha valaki nem erkölcs-csősz, az pont én vagyok (és talán nyanya sem:-) ) Üdv.

2011. nov. 18. 11:54
 25/66 A kérdező kommentje:

A fiam az apjának dicsekedett ezzel, a férjem meg nekem dicsekedett ,hogy milyen "tökös" fia van.

Fiam szegény barátnője nem tudja ,hogy megcsalja őt.

2011. nov. 18. 11:58
 26/66 anonim ***** válasza:
18%
Jaj szegény gyerek had élje ki már magát.Mi rossz van ebben a tanár-diák kapcsolatban?mind a kettőnek jó.Megint jönnek a nők ezzel az erkölcsös nyávogással.Én is megdicsérném a fiamat ha azt tenné amit a tied.
2011. nov. 18. 11:59
 27/66 anonim ***** válasza:
61%
Ja és..Szabadosi János is..átlagjános. Szomorú ez.
2011. nov. 18. 11:59
 28/66 anonim ***** válasza:
26%
Inkább örülj neki hogy a fiad egy alfahím, ez sosem hátrány. a feje lágy meg majd benő.
2011. nov. 18. 12:00
 29/66 anonim ***** válasza:
79%

a tanárnő egy kiskorúval hetyeg? és erre a fiad apja büszke? gratulálok...

azért meghallgatnám a tanárnő álláspontját is, lehet, hogy a fiad csak eltúlozta a dolgokat, h lazának és menőnek tűnjön...

2011. nov. 18. 12:03
 30/66 anonim ***** válasza:
89%
Ja-ja. Lehet pont apuci szemében akar nagyot nőni, közben meg bilibe lóg a keze...
2011. nov. 18. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!