Mit csináljak? A fiam összejött az angoltanárnőjével, és mellette barátnője is van.
A fiam összejött az angoltanárnőjével, mellette van egy vele egykorú barátnője is.
A fiam azt mondja ,hogy a tanárnővel csak szórakoznak nem lesz semmi komoly belőle.
Az apja meg dicséri ,hogy milyen ügyes ,hogy egyszerre két nővel van.
Én a tanárnőt nem értem igazából mert elég csinos, biztos találna magának férfit.
Miért egy 16 éves gyerekre mászik rá?
Amennyiben nem iskolai keretek közt tanítja úgy nem büntetőjogi kategória.
Amit szülőként tehetsz, hogy elmondod a véleményed a fiadnak, de helyette nem dönthetsz.
Én úgy látom, hogy most van lehetősége egy olyan dologra, amit később nem tud megtenni (mert már érettebb lesz és nem vállal be ilyen dolgokat).
Kb olyan, mint amikor valaki fiatalon piál vagy könnyű drogozik. Nem helyes, de az se lenne jó, ha kimaradna belőle, mert legalább megtapasztalja, hogy mi az amitől majd később a gyerekeit óvja.
Szerintem hagyd élni úgy, ahogy szeretne, de azért oszd meg vele a véleményedet.
Igaza van a ferjednek, mert ettol baja nem lehet, az onbizalmanak csak jot tesz.
Legalabb nem lesz belole gyakorikerdeses "22 eves vagyok es szuz,gaz?ciki?" fele szerencsetlen.
(Ljuden - meglepő, eddig nagyon normálisnak tűntél. :(( )
érdekes, hirtelen 'férfi' lett a 16 éves, míg máshol valószínűleg ugyanezek a 22 éves fickóra mondják, hagy szórakozzon felelőtlenül, ráááér még. Hát nem.
Nem beszélve a kis barátnőjéről - rényleg , ő mit szól, milyen fisza férfi a szerelme?
Egyébként a fiú jól csinálja, a tinédzser kor erről szól hogy kiéljük a vágyainkat, bulizzunk, később már úgy sem tudunk és később már káros is.
Aki nem éli ki magát tizenévesen az később fogja, jó példa erre VV Eszter az ügyvédnő. Látszik szegényen mennyire ki akarja magát élni, iszik, bulizik, meztelenkedik és szexelni akart egy 18 éves fiúval.
Lehet az angoltanárnőnek sem volt tinédzserkora és most éli ki ezen vágyait.
A betöréstől, lopástól, gyilkosságtól is óvod a gyereked, mégse próbálod ki, hogy hiteles példát nyújts neki; miért nem szabad ezt meg azt tenni -.-" A gyerek az gyerek persze, hogy kihasználja a lehetőséget, hiszen nem semmilyen skalp egy tanárnő- ebben a korban maga a megtestesült státuszszimbólum. A barátnője meg...hát nem lehet vlmi komoly érzelmeken alapuló kapcsolat, mert akkor eszébe nem jutna ilyen helyzetbe hozni szegény lányt.Mondjuk attól még gusztustalan dolog ezt tenni.Apjuknak meg tarts tükröt. Mondd neki, hogy milyen jó arcú gyerek a fia haverja, szívesen aláfeküdnél ;)A tanárral beszélgess el. Amit ő művel arra nincs mentség, felnőttként tudnia kellene, hol vannak a határok
Üdv: agy 28 éves "taticska"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!