Ha úgy érzem közeledik felém és érdeklem őt, akkor lehet esetleg barátnője?
Egy pasival kapcsolatban úgy érzem többet akar mint barátság, érdeklem is mint embert, tehát a belsőm nagyon érdekli, szóval a "csak szexkapcsolat" kizárva. Nem tudok semmit a magánéletéről, tehát hogy lenne e valakije, ezért nem merem beleélni magam ebbe az egészbe.
Tudom hogy ti ezt nem tudjátok megválaszolni és tőle kell megtudnom, na de mégis ki mit gondol?
24L, ő 30F
Nem lehet hogy csak te ringatod magad hiú ábrándokba?
Az oktatásszervezőknek nagy empatikus készséggel kell rendelkezniük. Ez a szakmához hozzá tartozik. Miért kéne tudnod egyáltalán a magánéletéről?? Mondta tőled, hogy szeretne veled egy kicsit közelebbről is megismerkedni?
Ha semmit nem tudsz a magánéletéről, szerintem egyértelműen nem érdekled komolyabban. Ha 2 ember párkapcsolatot tervezve érdeklődik egymás iránt, ott nagyon hamar mesélnek egymásnak a magánéletükről.
Szerintem te azért tetted fel a kérdést, hogy megerősítsük, igen, érdekled. Ennyiből tényleg nem lehet megmondani, kávézni bárkit meghívhat, aki szimpatikus neki. Egy oktatásszervező szerintem is nagyon nyitott személyiség, aki haverkodik a diákokkal.
Én arra tippelek, nem érdekled komolyabban. De ez idővel úgyis kiderül, továbbra is légy nyitott felé, hátha egyértelműen lépni fog. És akkor már biztosan tudni fogod, mi a helyzet.
Lehet hogy akar valamit...de az is hogy nem...
Miből gondolod hogy akar valamit és úgy közeledik feléd?Mi az a jel ami szerinted arra utal?Nem lehet hogy alapban ilyen természet és csak egyszerűen egy normális ember?Persze nem mondom hogy nem akar semmit..de nem lássál bele többet sem mint ami,mert pofára esés lehet a vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!