Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnője, de közeledik felém. Mit tehetnék?
Szal van egy srác, aki nagyon tetszik, nem rég irtam neki h találkozhatnánk többet is, mondta h van barátnője pár hónapja,erről nem tudtam, elnézést kértem tőle és ez abba is maradt.
Egy helyen dolgozunk , és már nem csak én vettem észre, h ha teheti állandóan a társaságomat keresi...tisztáztam vele mikor megtudtam h van bnője,h nem kalandot keresek, igaz ő nem is tett erre célzást, de jobbnak láttam ha ezt tudja..szóval a kérdés most akkor mégis mit akar?nem hiszem h csak barátkozni...
Hát, ha barátnője van és ezt meg is mondta, akkor szerintem két lehetőség van:
1. ott fogja hagyni hamarosan a barátnőt, mert már nem szereti, és előre bebiztosítja magát,
2. csicska, mert meg akarja csalni a barátnőjét veled...
Ezt szerintem mi nem tudjuk eldönteni, hogy mi van a srác fejében. 20L
Szerintem ki akarja használni,hogy bejön neked.Vagy simán le akar fektetni és akkor gyökér,vagy pedig nálad keresné a boldogságot,mert a párkapcsolatában boldogtalan.Utóbbi esetben gyáva nyuszi.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!