Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A fiam összejöt...

Mit csináljak? A fiam összejött az angoltanárnőjével, és mellette barátnője is van.

Figyelt kérdés

A fiam összejött az angoltanárnőjével, mellette van egy vele egykorú barátnője is.

A fiam azt mondja ,hogy a tanárnővel csak szórakoznak nem lesz semmi komoly belőle.

Az apja meg dicséri ,hogy milyen ügyes ,hogy egyszerre két nővel van.

2011. nov. 18. 10:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
90%
Mivel egy 16 éves gyerekről van szó, az ő hülyeségei az én felelősségem és pont. A tanárnővel komolyan elbeszélgetnék és tisztáznám, hogy hova tette az erkölcsi érzékét.
2011. nov. 18. 12:04
 32/66 anonim ***** válasza:
60%

Jaj szegény gyerek had élje ki már magát.Mi rossz van ebben a tanár-diák kapcsolatban?mind a kettőnek jó.Megint jönnek a nők ezzel az erkölcsös nyávogással.Én is megdicsérném a fiamat ha azt tenné amit a tied.

Mert neked nincsenek elveid.

2011. nov. 18. 12:05
 33/66 anonim ***** válasza:
22%
a másik hogy jól érzi mindenki magát akkor miért baj?
2011. nov. 18. 12:07
 34/66 anonim ***** válasza:
90%
33 - a kis diáklány barátnő is jól érzi magát? ki az a "mindenki"?
2011. nov. 18. 12:10
 35/66 anonim ***** válasza:
36%

Elfogadom a bocsánatkérést.

Egyébként két további hozzászólásomat kitöröltette valaki, aki nem tudta elviselni, hogy én másképpen gondolkodom. Gratula.

Egyik felem komolyan sajnál benneteket, mert tudom, hogy azért vagytok ilyenek, mert halálosan rettegtek attól, nehogy becsapjanak benneteket, a másik felem meg nevet az egészen.

2011. nov. 18. 12:10
 36/66 anonim ***** válasza:
89%
35 gratulálok, te szereted, ha becsapnak téged, ugye?
2011. nov. 18. 12:13
 37/66 anonim ***** válasza:
60%
Bár nem értek egyet a duplabarátnős játékkal, és azt végképp undorítónak tartom, hogy egy felnőtt nő rámászott a gyerekre, de azért tényleg nagyon látszik,hogy ki az, akit elhagytak,vagy görcsösen fél, hogy lecserélik, biztosan nem véletlen.
2011. nov. 18. 12:21
 38/66 anonim ***** válasza:
89%
És szegény harmadik személlyel mi van? Neki fog a legrosszabbul esni. Hisz az a lány nagyon szereti a fiút. És ha ezek után azt tanulja meg a fiú hogy milyen jó egyszerre 2 lánnyal járni? Akkor még több lányba fog kárt tenni. Meg milyen már hogy egy 16éves egy sokkal idősebb emberel jár? És ráadásul a tanára is.
2011. nov. 18. 12:23
 39/66 anonim ***** válasza:
46%

Ha valaki beszélgetni akar velem, tegye meg priviben, ne itt.

Engem számtalanszor becsaptak és meg is csaltak - én még soha senkit -, nem örültem neki, de nem lihegtem túl, és nem is kezdtem rettegni. És eszembe se jutna ezek után se, hogy akit szeretek, ne teljes bizalommal forduljak felé. Szó se lehet a másik holmijában való turkálásról, hallgatózásról, szimatolásról, levelei és telefonjának ellenőrzéséről, kikérdezéséről, ellenőrzéséről, irányításáról, nehogy becsapjon, megcsaljon. A sors elől úgysem lehet elszaladni.

2011. nov. 18. 12:25
 40/66 anonim ***** válasza:
23%

Elarulnatok mi bajotok van?

Hogy miert zavar titeket?talan irigykedtek?

Ezt a "mi lesz a baratnojevel" c. notat meg el se kezdjetek, mert eddig mindenki a buntetojogi kategorian lovagolt!

Mi baja lesz a gyereknek?

Semmi, szokas szerint...

2011. nov. 18. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!