Mit csináljak? A fiam összejött az angoltanárnőjével, és mellette barátnője is van.
A fiam összejött az angoltanárnőjével, mellette van egy vele egykorú barátnője is.
A fiam azt mondja ,hogy a tanárnővel csak szórakoznak nem lesz semmi komoly belőle.
Az apja meg dicséri ,hogy milyen ügyes ,hogy egyszerre két nővel van.
Jaj szegény gyerek had élje ki már magát.Mi rossz van ebben a tanár-diák kapcsolatban?mind a kettőnek jó.Megint jönnek a nők ezzel az erkölcsös nyávogással.Én is megdicsérném a fiamat ha azt tenné amit a tied.
Mert neked nincsenek elveid.
Elfogadom a bocsánatkérést.
Egyébként két további hozzászólásomat kitöröltette valaki, aki nem tudta elviselni, hogy én másképpen gondolkodom. Gratula.
Egyik felem komolyan sajnál benneteket, mert tudom, hogy azért vagytok ilyenek, mert halálosan rettegtek attól, nehogy becsapjanak benneteket, a másik felem meg nevet az egészen.
Ha valaki beszélgetni akar velem, tegye meg priviben, ne itt.
Engem számtalanszor becsaptak és meg is csaltak - én még soha senkit -, nem örültem neki, de nem lihegtem túl, és nem is kezdtem rettegni. És eszembe se jutna ezek után se, hogy akit szeretek, ne teljes bizalommal forduljak felé. Szó se lehet a másik holmijában való turkálásról, hallgatózásról, szimatolásról, levelei és telefonjának ellenőrzéséről, kikérdezéséről, ellenőrzéséről, irányításáról, nehogy becsapjon, megcsaljon. A sors elől úgysem lehet elszaladni.
Elarulnatok mi bajotok van?
Hogy miert zavar titeket?talan irigykedtek?
Ezt a "mi lesz a baratnojevel" c. notat meg el se kezdjetek, mert eddig mindenki a buntetojogi kategorian lovagolt!
Mi baja lesz a gyereknek?
Semmi, szokas szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!