Mit tegyek? Férjem és én mást akarunk, így attól tartok útjaint szétválnak. Egyáltalán mit tennél a helyemben?
Terhes vagyok 3. gyerekünkkel, aki véletlenűl jött össze.
Van már egy 2 éves és egy 4 hónapos babánk,tehát elég megterhelő lenne 3 picivel.
Én viszont úgy gondolom ha szeretjük egymást meg tudnánk oldani, de ő nem szeretné...rá kényszeríteni nem akarom, hisz annak semmi értelme...értem az indokait is, igazat is adok neki de egyszerűen nem akarok abortuszra menni.
Úgy érzem nem fér bele ez a kapcsolatunkba, értéktelenné válna számomra ha megtennénk.Nem bírnék vele együtt maradni, egy ágyban feküdni,folytatni mindent tovább...
az én részemről a szerelem is elmúlna...(aztán ki tudja hogy az ő részéről mi van..ez után nem tudom)
Az abortuszról annyit mondott hogy ő nem gondolna rá sokat, sőt valószínüleg soha....úgy tekint rá mint egy kis amorf vmire aki még nem is él....kicsit bűntudata lenne és ennyi----ez volt a másik ami aföldhöz vágott....könnyű neki otthon maradni a gyerekekkel míg én megaláztatások sorát élem át---mellesleg ez a legkevesebb, inkább attól tartok hogy ez után minden nap szemen köpném magam....
Egyszerűen csak azt látom ha ezt megtesszük én elköltözöm tőle a gyerekekkel ameddig nem mérgesedik el a helyzet köztünk hogy békébe válljunk el.... szívem szerint megtartanám a picit, és úgy költöznék, de ez anyagilag egyszerűen kivitelezhetetlen lenne.....
Létezik erre a helyzetre értelmes megoldás?
Úgy olvasom, ez a terhesség még eléggé friss dolog. Tudod, az is lehet, hogy még nem emésztette meg. legyél egy kicsit türelmes vele, bármennyire is nehéz.
Anyukám úgy tartotta meg a negyedik gyerekét, hogy annyit mondott apukámnak: nézz a gyerekeinkre. Egy ugyanilyen élő ember van a hasamban. Nem várhatod el, hogy ne szeressem!
A kishúgom most 10 éves.
Senki nem tud róla....
az ő szülei azért mert nem is érdekelné őket a dolog..anyu meg azért nem, mert nem akarom fájdítani a szívét, idegesíteni...idegeskedett már eleget az életben, legalább miattam ne kelljen...
Tudom hogy ideges lenne akkor is ha haza költöznék csak úgy, de talán kevésbé mintha mindent tudna....egy házasság elromlását könyebb megemészteni mint egy élet kiomtását...
Érdekes mert ilyenkor az apák úgy csinálnak mintha semmi közük nem lenne az új élet teremtésében,de nyugodtan megöletnék a saját vérüket .
Mi sem terveztük a harmadikat de szerencsére a párom úgy fogta fel,hogy mindketten ott voltunk mikor lett nem csak én.
ok..szánalmasak vagyunk,
igen, tudok még szűlni később, de az már nem ez a gyerek lesz!!!!
és ha ezt megtesszük én többet biztosnem szülök már....
Nem vagyok abortuszpárti,de valahol megértem a férjedet is.Írod hogy anyagi helyzetetek nem stabil.Erre szülni még egy gyermeket??Milyen áron??Hogy még kevesebb jusson a másik kettőnek,hogy még többet dolgozzon a férjed??Mert te képtelen vagy reálisan gondolkodni?
Tudod a terhességhez 2 ember kell.Te is hibás vagy hogy terhes lettél,hiszen te is tudtál volna védekezni,vagy szólni,hogy óvatosan szexeljetek..
Mint írtam nem vagyok abortuszpárti,de vannak helyzetek amikor a szükséges rossz.
Egyébként meglep,hogy csak saját magadra gondolsz..Te nem vagy képes ezt csinálni,nem vagy képes azt csinálni..De eszedbe sem jut,hogy a 2 gyermeked mit akar? Még kicsik tudom,de szerinted az a boldog élet hogy nélkülözve egy albérletben éljetek??Egyedül 3 gyerekkel iszonyatosan nehéz lesz..Sok-sok lemondással..Ha albérletben élsz akkor újra ide írsz majd,hogy el vagy keseredve mert nem tudod a gyerekeidet eltartani?
Vagy te is az vagy akik a szülei nyakán fog élősködni??
Nem sértésből írom,de gondolkodj el mielőtt döntesz..
(csak megjegyzem,túl lehet élni az abortuszt,és idővel el is lehet felejteni,főleg a te esetedben hiszen van két szép gyermeked akik feledtetni fogják veled)Tudom,én is átéltem,és messze nem rázza meg az embert annyira mint ahogy bebeszéli magának..(mielőtt elítélnétek,nekem orvosi utasításra kellett elmennem, méhen kívüli terhességem volt)
Ha már így alakult, én megtartanám. Ahol elfér 2 gyerek, ott a 3. sem hal éhen. Ruhákat alig kell venni (legalábbis az elején).
A féjed egy gerinctelen, szánalmas alak, húzott volna gumit, ha nem akar több gyereket. Ez a véleményem. 2 gyerek után már tudnia kellene, hogy a legendákkal ellentétben nem a gólya hozzá. Oké, hogy TE vagy terhes, de ebben 50%-ban ő is benne van. Viselje a következményeket és nevelje fel a gyerekeit. Igenis kényszerítsd rá, ne csinálj úgy, mintha vétlen áldozat lenne, akire tekintettel kell lenni.
Ha meg elhagy emiatt (Isten ments, hogy elköltözz!), fizesse a tartásdíjat.
Igen, de azért szerintem kevesen élnek igazán jól mostanában...
Mindenünk meg van..nem éhezünk....mindenünk mindíg időre be van fizetve, van autónk, sok játéka a gyerekeknek, szép szobájuk, meleg otthon...elférne egy harmadik, nem éhezne a másik kettő gyerekünk sem, csak lehet nem kapnának minden hónapban valamit....
azért sokan örülnénak ennek a helyzetnek de nem, nekünk ez sem elég jó...a mai világban sajnos csak a pénz számít igazán...az igazi értékek kevésbé
nem hiszem hogy ha azt látnák hogy boldogtalanok vagyunk de több játékom, szebb ruhám van boldogabbak lennének mintha a mamánál laknánk békességben de kicst kevesebből.
Szerintem sok szülő itt rontja el..gyerek miatt együtt maradni, de közben a gyerek is szenvedője lesz a rossz kapcsolatnak....
" Mindenünk meg van..nem éhezünk....mindenünk mindíg időre be van fizetve, van autónk, sok játéka a gyerekeknek, szép szobájuk, meleg otthon...elférne egy harmadik, nem éhezne a másik kettő gyerekünk sem, csak lehet nem kapnának minden hónapban valamit.... "
Te nem élsz rosszul..Nektek nincsenek anyagi gondjaitok..Végül is miről beszélsz??Mert egyszer azt írod nincs pénzetek,most meg azt hogy jól elvagytok..Ha ilyen életkörülmények között éltek akkor igaza van annak aki azt írta,hogy ahol kettő elvan ott a harmadiknak is van helye..
De nem árt tudnod,hogy ha a férjedet kényszeríteni kell arra hogy megszülessen a harmadik gyermek,nem kell tévéjósnak lennem hogy elmondjam a házasságotok onnantól kezdve pokol lesz..A férjed utálni fog,és mindent meg fog tenni,hogy pocsékul érezd magad.A gyerekeid is érezni fogják..Szóval ha vállalod a harmadikat,tudatosan kszülj az egyedüllétre..
(kitartást kívánok neked)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!