Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha nem akarunk...

Miért baj az, ha nem akarunk TV-t?

Figyelt kérdés

Pár éve elegem lett az egyre pocsékabb műsorból, és arról álmodtam, ha külön élek majd, nekem nem lesz TV-m. Megismertem a férjem, aki épp így gondolkodott, így mikor összeköltöztünk, nem volt TV-nk. Persze sokan "sajnáltak" minket, és egyszer beállítottak a rokonok egy régi TV-vel, hogy szeretettel adják, nekünk, szegényeknek, akiknek nem telik rá, holott hangsúlyoztuk, hogy direkt nincs!!! Elfogadtuk, porfogónak, és idővel továbbadtuk olyanoknak, akiknek tényleg kellett, és nem telik rá. Azóta is felcsendül innen-onnan, hogy -szegények, miért nincs?- és nem értik meg, van, aki lükének néz ez miatt, ufónak tart, és azzal jönnek, hogy ha lesz baba, majd muszáj lesz TV-t vennünk, mert a baba igényelni fogja. Internetünk van, már beszereztem pár mese DVD-t is, amit a gyerek nézhet, de TV-t tényleg nem szeretnénk venni.

Ti hogy vagytok ezzel? Van TV-tek? Akinek nincs, miért nincs? Akinek van, és nem jó véleménnyel van arról, aki nem szeretne, azt is szívesen hallgatom (mert meg szeretném tudni, miért tartanak UFO-nak.

Köszi a válaszokat.

2011. aug. 2. 20:56
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
92%
Nem tartalak UFO-nak, sőt irigyelek, nekem sajnos, ha nincs bekapcsolva, pedig nem is nézem, már hiány érzetem van.
2011. aug. 2. 21:01
 2/47 anonim ***** válasza:
98%
Nekünk van tévénk. Igazából én csak hbo-t nézek rajta, híradót (tudom neten is lehet híreket olvasni, de tévében jobban szeretem hallgatni), időjárásjelentést, néha sorozatokat, bár azokat inkább letöltöm, meg persze van 1-2 jó film. Szeretem a zone clubot is, meg a reallytit, érdekes műsorok mennek rajtuk. Én nem ítélem el akinek nincs tvje. Mondjuk olyan szempontból jó ha van, ha pl dvd-t szeretnél nézni akkor nagyképernyőben teheted, esetleg ha jön egy vendég (több napra), annak bekapcsolod, meg ilyenek.
2011. aug. 2. 21:02
 3/47 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne foglalkozz a rokonokkal :-) A mese DVD-k meg egy számitógép megteszi legalább a gyerek sem fog a TVből áradó szenny áldozatává esni. Teljesen megértelek titeket. Bár még mindig van 1-2 jó műsor néha, de arra meg ott az internet hogy megnézd.
2011. aug. 2. 21:03
 4/47 anonim ***** válasza:
23%
hát a mai világban ez furcsa.Nincs olyan család ahol ne lenne tévé.-Még a 99 éves néni is megnézi a híradót.Rádiót se hallgass,mert ott is káromkodnak néha.A gyerekedet meg csufolni fogják ha nem tudja az oviban a "menő" mesék sztorijait.Pl most a Dora mese.Ha jó meséket néz,attól nem lesz semmi baja.
2011. aug. 2. 21:03
 5/47 anonim ***** válasza:
86%
Nekünk van, de napokig be sincs kapcsolva.Valahogy nem hiányzik.Néha, ha bekapcsolom National Geographic-on megnézek egy dokumentumfilmet, annyi.
2011. aug. 2. 21:04
 6/47 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem semmi baj azzal ha valakinek nincs tv-je. Viszont azzal egyetértek, hogy a gyereket nem kényszírhetitek arra, hogy éljen mint ti. Emlékszem engem az anyám betegesen óvott a tv-től, eldugta a távirányítót, meg minden. Az eredménye az lett, hogy szenvedtem és ha valahogy a tv elé kerültem akkor nem bírtam abbahagyni. Pedig semmi rosszat nem akartam nézni, csak zenéket, meg természetfilmeket. Mióta akkor nézek tv-t amikor akarok, azóta nem érdekel, évek óta nem nézem. Neten nézem a filmeket mert lusta vagyok :D (azt bármikor el lehet indítani, leállítani). De jó a tudat hogy nézhetem ha akarom.
2011. aug. 2. 21:04
 7/47 anonim ***** válasza:
80%
énse nézek már tv-t, undorito csak elveszi az időt (mondjuk a net is de az sokkal hasznosabb) 2 évig nem is volt nekunk, most vettunk 1 honapja kb, de mar vagy 2 hete be se volt kapcsolva :D en nem is mondtam hogy nincs tv-nk soha hogy elejét vegyem ezeknek, mert tudtam hogy nem akarom meghallgatni a sületlenséget utana. kérdezték láttam-e ezt vagy azt: á nemláttam. ennyi
2011. aug. 2. 21:06
 8/47 anonim ***** válasza:
100%
Van tévénk, de maga a tv műsort sosem nézzük rajta, szerintem hetek óta nem volt bekapcsolva( néha nézem az Animal Planetet, azt szeretem). Amúgy tvn( házimozirendszerrel) nézünk minden filmet. A tvműsor tényleg elég szar..
2011. aug. 2. 21:06
 9/47 anonim ***** válasza:
81%
Irigyellek titeket, mert nekem szerintem megszokásból van... azok ufok akik a gyereküket a tv elé ültetik, pedig egy rohadt nagy marhaság a tv elé ültetni őket... persze egy-két normális mesét szerintem érdemes megnézni közösen a gyerkőccel, de a tv nem helyettesíti a szülővel való közös játékot!!!!bár még nincs gyerőköcöm, de biztos, hogy ha lesz akkor nem csinálok belőle tv bambulót:) mások miatt pedig ne vegyetek tv-t!
2011. aug. 2. 21:07
 10/47 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy irigyellek és egyetértek veled. Nálunk csak megy a tévé és senki nem nézi...
2011. aug. 2. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!