Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha nem akarunk...

Miért baj az, ha nem akarunk TV-t?

Figyelt kérdés

Pár éve elegem lett az egyre pocsékabb műsorból, és arról álmodtam, ha külön élek majd, nekem nem lesz TV-m. Megismertem a férjem, aki épp így gondolkodott, így mikor összeköltöztünk, nem volt TV-nk. Persze sokan "sajnáltak" minket, és egyszer beállítottak a rokonok egy régi TV-vel, hogy szeretettel adják, nekünk, szegényeknek, akiknek nem telik rá, holott hangsúlyoztuk, hogy direkt nincs!!! Elfogadtuk, porfogónak, és idővel továbbadtuk olyanoknak, akiknek tényleg kellett, és nem telik rá. Azóta is felcsendül innen-onnan, hogy -szegények, miért nincs?- és nem értik meg, van, aki lükének néz ez miatt, ufónak tart, és azzal jönnek, hogy ha lesz baba, majd muszáj lesz TV-t vennünk, mert a baba igényelni fogja. Internetünk van, már beszereztem pár mese DVD-t is, amit a gyerek nézhet, de TV-t tényleg nem szeretnénk venni.

Ti hogy vagytok ezzel? Van TV-tek? Akinek nincs, miért nincs? Akinek van, és nem jó véleménnyel van arról, aki nem szeretne, azt is szívesen hallgatom (mert meg szeretném tudni, miért tartanak UFO-nak.

Köszi a válaszokat.

2011. aug. 2. 20:56
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
nem tartalak UFO-nak, írigyellek, mert legalább egy káros szenvedéllyel kevesebb :) viszont hasznos, ha van, legalább egy kicsi monitor méretű kis TV, ha mást nem, néha híradót vagy fontosabb dolgokban informálódni, nem muszály bekapcsolni, nem tudhatod, mikor lesz rá szükség. Hűtő tetején, vagy egy kis polcon nem foglal sok helyet. Viszont ha nektek így jó, ne foglalkozzatok mások véleményével, még talán ti csináljátok jól:)
2011. aug. 3. 12:21
 42/47 anonim ***** válasza:
jaj jöttök a Híradóval, szinte minden háztartásban van Internet, teli a legfrissebb hírekkel
2011. aug. 3. 12:22
 43/47 anonim ***** válasza:

Szia!

nem vagy ufo :)

nekünk ugyan van TV-n, de a tv csatornák nincsenek bekötve még M1 sem :D

csak arra használjuk hogy DVD-t nézzünk, művészfilmeket ilyesmit, aminek van értéke és szerintem kár lenne kihagyni (számítógépen azért mégsem ugyanolyan)

2011. aug. 3. 12:45
 44/47 anonim ***** válasza:

engem egyáltalán nem köt le, tehát nem tartok itthon, csak porfogó lenne, és elfoglalja a helyet más, hasznosabb dolgok elől.

a rádióban is hallgathatok híreket, ami komolyabban érdekel, annak utánanézek a neten.

2011. aug. 3. 13:01
 45/47 anonim ***** válasza:

Én TV-n csak a dokumentumcsatornákat szoktam nézni, de egyébként DVD-zésre használom. Letöltöm a filmet, kiírom lemezre (divx formátumban), és az asztali lejátszón megnézem és kész. Ha külön fogok élni, nekem sem lesznek csatonrák bekötve, csak a készülék lesz meg, hozzá egy DVD-lejátszó és ennyi.

Szal sztem nem vagytok ufók! :)

2011. aug. 3. 14:30
 46/47 anonim ***** válasza:

Utolsó:

nekem elég olcsó DVD lejátszóm van, de még ezen is van USB-lyuk és adat DVD-t is le tud játszani.

(Csak azért írom, mert tudom, milyen drága kincs az írható DVD. XD)

2011. aug. 3. 15:21
 47/47 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban nekünk sem volt, ezért mindenki hülyének nézett minket, de a követező mondatuk általában ez volt: de jó nektek!
2011. nov. 15. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!