Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek higgyek? Hallgassak a...

Kinek higgyek? Hallgassak a női megérzéseimre?

Figyelt kérdés

Párommal 1 éve vagyunk együtt, viharos kapcsolat, ez tény.

Hallottam egy olyan pletykát, hogy fent van társkeresőn, de nem törődtem vele.

A héten vette észre, hogy valaki törölte i*i*ről. Rákerestem, és fent van, augusztus 30-i regisztrációval. Csodálkoztunk, írtunk is az illetőnek.

Tegnap azonban észrevettem, hogy mikor a bátyjáéknál volt este, fent voltak a "kamu-iwiwjén".

Belém bújt a kisördög, és megnéztem jobban azt a profilt, és fent van egy társkereső alkalmazáson.

Most rákerestem, és az van kiírva, hogy "Ismerkedem, később bármi kialakulhat"

Mire gondoljak? Lehet, hogy máshol keresi a boldogságot? De akkor miért van velem?

Ő szólt, anno, hogy azt terjesztik róla, fent van egy társkeresőn, utána meg hogy látták egy lánnyal a városban, de abban a hónapba nem is volt bérlete.

Furcsállom ezt az egészet, délután találkozunk, adjatok tanácsot, hogy mit csináljak?

2011. nov. 13. 10:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Majd tájékoztass minket..:)
2011. nov. 13. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!