Hihetek neki? Vagy hallgassak inkább a megérzéseimre? Vajon tényleg szeret?
Nézd, lehet, hogy van valami a háttérben. De ha Te egyetlen fénykép miatt szakítanál vele, akkor egy borzasztó hisztérika vagy.
Miért is akarná kitörölni a képet? Talán az emlékeit is törölje ki?
En sem torlom ki a regi pasijaim kepeit. Az mas kerdes, hogy nem tarolom szem elott - de nem torlom ki. Az eletem reszei voltak - van amelyik tobb eves kapcsolat volt, es szerintem senkinek semmi koze a multhoz. En sem kerdezem meg a pasimat, hogy mondjuk a harom evvel ezelotti baratnojerol miert vanak egy cd-n a kepek. A mult az a mult, semmi kozunk a masik multjahoz.
Mas kerdes, ha egyeb jelek is vannak - telefon, vagy rendszeresen nezegeti oket, stb. De, ha csak siman nem torli ki, az szerintem nem jelent semmit.
En egyebkent meg szoktam kerni, hogy mutassa meg a kepeit - es az, ahogyan mesel valakirol, elarulja, hogy milyen a viszonya a lannyal (lezart, vagy tart meg) es azt is, hogy milyen ember. Aki csunyan beszel a volt baratnorol, az rolam is csunyan fog beszelni a hatam mogott.
Meg valami, amikor a pasim mutogatja a regi kepeket, akkor TILOS fikazni az elozo baratnot!!!! En inkabb kerdezni szoktam, olyanokat, hogy szerette-e ahol nyaraltak, a helyet, vagy hogy milyen filmeket lattak egyutt, vagy huuu, dejo lenne, ha en is elmehetnek egyszer ide, szoval csak amolyan semleges kerdesek. Eddig meg minden pasi "elarulta" magat, milyen is valojaban, mikozben a kepeket nezegettuk.
Sok sikert, legy okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!