Mar igazan nem tudom kire hallgassak. Sokak szerint iszonyuan sovany vagyok masok szerint viszont nagyon is jo. Itt van egy strandon keszult kep, most kinek van igaza?
2009. aug. 10. 16:03
3/19 anonim válasza:
Annak aki azt mondja, hogy pont jo vagy igy! Szerintem se vagy iszonyuan sovàny! :) érezd jol magad a börödben az a tuti!
4/19 anonim válasza:
Sztem is pont jó:D
én is ilyen vok...csak én 178cm magasan:)
6/19 anonim válasza:
Nem sovány vagy, hanem karcsú, nem mindegy. Pont jó vagy így. Én is ilyen vagyok, csak magasabb kiadásban, és hidd el többen irigyelnek, mint akik azt mondják, hogy túl vékony vagyok (amúgy szerintem ők is csak irigykednek...)
A kép alapján amúgy is úgy látom, hogy nem állnak ki a bordáid, csontjaid (vagy csak annyira, amennyire bárki másnak), szóval nem vagy sovány, egyszerűen csak vékony. Örülj neki!
19/L
8/19 anonim válasza:
nem sovány hanem pontjo :) szép karcsu :D
én is ien vok csak kicsit magasabb
az a sovány akinek kilátszanak a bordái, ismerek olyat.
9/19 anonim válasza:
Jol nezel ki, ne halgass rajuk, csak irigyek!
10/19 anonim válasza:
nagyon is jól vagy így egyáltalán nem vagy sovány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!